Αγγελική Ηλιάδη: Τι είπε για τη σχέση της με τον Σάββα Γκέντσογλου;

Σε μία εξομολόγηση που θα συζητηθεί, η Αγγελική Ηλιάδη ανοίγει την καρδιά της στο Γιώργο Σατσίδη και διαψεύδει τη φημολογούμενη σχέση της με τον 23χρονο ποδοσφαιριστή Σάββα Γκέντσογλου επισημαίνοντας ωστόσο ότι δεν παίζει ρόλο η διαφορά ηλικίας με έναν άντρα.

Αποκαλύπτει επίσης το προφίλ του αρσενικού που μπορεί να την κατακτήσει, τις φοβίες της, την επιθυμία της να κάνει δεύτερο παιδί ενώ μιλάει και για το περιβόητο tattoo που έσβησε μετά το οριστικό φινάλε της τελευταίας της σχέσης.
Έχω βάλει τα κλάματα με δημοσιεύματα!
Έχω αποδεχτεί πλέον το κυνηγητό και την αναπαραγωγή που γίνεται όσον αφορά εμένα και την προσωπική μου ζωή. Παλιότερα έβαζα μέχρι και τα κλάματα για πράγματα που λέγονταν και γράφονταν για εμένα. Οι δημοσιογράφοι κάνουν την δουλειά τους και εγώ τη δική μου. Έτσι πλέον προτιμώ να κρατάω την προσωπική μου ζωή για τον εαυτό μου πια.
Ο Σάββας είναι απλά φίλος! Ένας άντρας 23 ετών μπορεί να είναι και ωριμότερος
Δεν έχω σχέση. Είμαι μόνη μου και είμαι πάρα πολύ καλά με το παιδάκι μου και απόλυτα αφοσιωμένη στην δουλειά μου.
Ο Σάββας είναι πάρα πολύ καλός μου φίλος, τίποτα άλλο. Μπορεί ένας άντρας 23 χρονών να είναι πιο ώριμος από έναν μεγαλύτερο. Είναι θέμα χαρακτήρα και όχι ηλικίας. Δεν έχω κανένα ταμπού σε αυτό το θέμα.
Το νέο μου κομμάτι αναφέρεται σε όλους τους άντρες που κατά τη γνώμη μου μια ζωή είστε παιδιά. Θέλετε να σας αντιμετωπίζουμε σαν μωρά.

Read More

And More