Οι νικητές που κέρδισαν τα μοναδικά δώρα της αγαπημένης σειράς Scandal από το FOX Life!

Σίγουρα είσαι κι εσύ μία από τις δυναμικές αναγνώστριες που απολαμβάνεις τις περιπέτειες της Olivia Pope στον 4ο κύκλο του «SCANDAL» που παρακολουθείς αποκλειστικά στο FOX Life κάθε Πέμπτη στις 21:00!

Αυτό που μας έχει καθηλώσει, χωρίς δεύτερη σκέψη, είναι οι μοναδικές εμφανίσεις της Olivia Pope, επιλεγμένες μια προς μια αποκλειστικά από τη Lyn Paolo, ενδυματολόγο της σειράς, η οποία προτάθηκε στα Costume Designers Guild Awards 2014, για το βραβείο “Outstanding Contemporary Television Series”

Το TLIFE και το αγαπημένο σου κανάλι FOX Life λοιπόν σου έδωσαν την ευκαιρία να κερδίσεις μία από τις 10 goodie bags που περιέχουν μια Scandal shopping bag, ένα luggage tag και ένα bag holder και να νιώσεις ότι βρίσκεσαι κι εσύ στο πλευρό της Olivia Pope σε ένα από τα επαγγελματικά της ταξίδια!

Το μόνο που είχες να κάνεις ήταν like στη σελίδα του FOX Life και του TLIFE στο Facebook και ν’ απαντήσεις με σχόλιο κάτω από το σχετικό άρθρο που υπήρχε, στην πολύ απλή ερώτηση: Ποιο είναι το χρώμα που μονοπωλεί στην γκαρνταρόμπα της Olivia Pope; Λευκό, κόκκινο ή μπλε;

Οι νικητές είναι:

Ιφιγένεια Βλάχου
Κρις Νίκας
Δήμητρα Γιαννακούρα
Φώτης Γαλάνης
Μπέττυ Γιάννα
Σταυρούλα Δουβροπούλου
Δήμητρα Γιώτη
Έμη Μουμούρη
Θεοδοσία Βασιλείου
Χρύσα Δίπλα

Θα πρέπει να περάσετε από τα γραφεία μας για τα παραλάβετε. Κηφισίας 16 και Χαλεπά, 1ος όροφος.

Το «Scandal», δημιουργία της Shonda Rhimes (Grey’s Anatomy), επέστρεψε για τον 4ο κύκλο επεισοδίων του, στο FOX Life, από τις 2 Οκτωβρίου! Το κανάλι FOX Life είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω NOVA, OTE TV και CYTA Hellas.

Όλοι έχουν μυστικά… και η Olivia Pope (Kerry Washington) έχει αφιερώσει τη ζωή της στην προστασία της δημόσιας εικόνας, των πιο σημαντικών προσώπων της Αμερικής συμπεριλαμβανομένου και του προέδρου της χώρας, διαφυλάσσοντας ότι αυτά τα μυστικά θα μείνουν καλά κρυμμένα, για πάντα. Η ομάδα της Olivia, πετυχαίνει πάντα το σκοπό της, καταφέρνοντας να διορθώνει τις ζωές των πελατών της. Εκεί όμως, που οι «Gladiators in suits» έχουν εμφανές πρόβλημα, είναι όταν πρόκειται για τις δικές τους ζωές.

Στο finale του 3ου κύκλου τα γεγονότα κύλησαν αστραπιαία όταν μέσα σε λίγα λεπτά ο γιος του Προέδρου Grant (Tony Goldwyn) έχασε τη ζωή του μπροστά σε ένα γεμάτο αμφιθέατρο, κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών για την επανεκλογή του πατέρα του, αλλά και όταν η Olivia αποφάσισε να φύγει προς άγνωστο προορισμό με τον Jake (Scott Foley), μετά την τρομερή της δήλωση «I am the SCANDAL!». Ο 4ος κύκλος ξεκινάει 2 μήνες μετά και όλα φαίνεται πως έχουν αλλάξει. Ο Πρόεδρος Grant με το Cyrus (Jeff Perry) έχουν ξεκινήσει το σχεδιασμό της νέας 4ετίας στο οβάλ γραφείο, η Mellie Grant (Bellamy Young) προσπαθεί να ξεπεράσει το χαμό του γιου της και οι «Gladiators» έχουν αρχίσει να νιώθουν έντονα την απουσία της Olivia. Η απάντηση στα νέα επεισόδια του μοναδικού «Scandal»!

Το FOX Life προβάλλει αποκλειστικά, τα επεισόδια του 4ου κύκλου «Scandal», κάθε Πέμπτη στις 21:00.

[FOX Life] Scandal 4 Promo #2 from FOX International Channels GR on Vimeo.

Read More

And More