Tα αποτελέσματα του τεστ πατρότητας του γιου της K. Kardashian: Ο Scott Disick είναι ο πατέρας του Mason!

O Scott Disick μετά από μια σκληρή μάχη εβδομάδων σχετικά με την πατρότητα του γιου του Mason την οποία διεκδικούσε ένα μοντέλο, ήταν σε εορταστική διάθεση, την Πέμπτη το βράδυ, αφού όπως είχε αποδειχθεί ο ίδιος είναι ο πατέρας του μικρού αγοριού του.

Αντί να βγει με τη σύντροφό του, και η μητέρα του Mason, Kourtney Kardashian όμως, ο Disick εθεάθη να απολαμβάνει ένα δείπνο με την Petra Ecclestone.

Η 24χρονη κληρονόμος της Formula 1 μαζί με τον σύζυγό της James Stunt συναντήθηκαν με τον Disick για ένα ζεστό δείπνο για τρεις στο Hollywood hotspot Madeo την Πέμπτη το βράδυ.

Ο σύντροφος της Kourtney, φορούσε ένα φωτεινό πορτοκαλί σακάκι με ένα λευκό πουκάμισο και παντελόνι, ενώ η Petra η οποία γέννησε το πρώτο της παιδί το Φεβρουάριο, ανέδειξε τα μαυρισμένα πόδια της με μια μίνι δερμάτινη φούστα και τη συνδύασε με ένα απλό μαύρο πουκάμισο. Ολοκλήρωσε το look της με ένα ζευγάρι μαυρες γόβες και ένα ογκώδες ρολόι.

Ενώ η Petra και o Scott έκαναν μια προσπάθεια για μια chic εμφάνιση, ο σύζυγός της κληρονόμου, James προφανώς δεν είχε πάρει το μήνυμα. Ο επιχειρηματίας, ο οποίος παντρεύτηκε την Petra το 2011, φόρεσε ένα τζιν παντελόνι, ένα καπέλο του μπέιζμπολ και ένα μαύρο T-shirt και σακάκι για να συνοδεύσει την εντυπωσιακή σύζυγό του.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το τρεις τους γιόρτασαν τα ευχάριστα νέα του Scott, αφού η Kourtney είχε δώσει τέλος στις φήμες πατρότητας του γιου της Mason νωρίτερα μέσα στην ημέρα.
Την Πέμπτη, η Kourtney ανακοίνωσε ότι ένα τεστ DNA απέδειξε μια για πάντα ότι ο Scott είναι ο πατέρας του τρίχρονου παιδιού.

“Αν και με λυπεί το να πρέπει να αντιμετωπίσω αυτά τα γελοία ψέματα – ειδικά όταν η αλήθεια δεν ήταν ποτέ σε αμφιβολία – αυτή η ιστορία πρέπει να τελειώσει”

Ωστόσο, ο κ. Girgenti φαινόταν να μην έχει αποδεχθεί τα αποτελέσματα του κειμένου ως οριστικά και σκοπεύει να προχωρήσει με την μήνυση πατρότητας που κατατέθηκε νωρίτερα αυτό το μήνα κατά την οποία ο ίδιος ισχυρίζεται ότι έκανε κολπικό σεξ χωρίς προφυλάξεις με την Kourtney το Μάρτιο του 2009 στο διαμέρισμα του στο Glendale της California.

“Εμείς δεν εμπιστευόμαστε τα αποτελέσματα και πιστεύουμε ότι θα μπορούσαν να έχουν καθοριστεί”, είπε ο εκπρόσωπος του στο Radar. “Θα προχωρήσουμε σε δίκη για να αγωνιστούμε για τα αποτελέσματα με δικαστική απόφαση”

Read More

And More