Πίσω στην κορυφή της σελίδας
27.03.2014 | 10:41

Άνοιξε η διαθήκη της L'Wren Scott - Άφησε όλη της την περιουσία στον Mick Jagger!

Άνοιξε η διαθήκη της L'Wren Scott - Άφησε όλη της την περιουσία στον Mick Jagger!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Στον σύντροφο της, Mick Jagger αφήνει όλη της την περιουσία η L 'Wren Scott, που αυτοκτόνησε πριν λίγες μέρες στο διαμέρισμά της. Η διάσημη σχεδιάστρια αναφέρει στη διαθήκη της πως δεν αφήνει κάποιο από τα περιουσιακά της στοιχεία στην οικογένειά της, ορίζοντας ως κληρονόμο της ακίνητης περιουσίας της τον σύντροφό της.
 
Σύμφωνα με την “New York Post” , η L\'Wren αναφέρει στη διαθήκη της: “Δίνω όλα μου τα κοσμήματα, ρούχα, έπιπλα του σπιτιού και αντικείμενα, προσωπικά είδη και άλλα αντικείμενα προσωπικής φύσης ή ενδιαφέροντος σε κάθε μορφής ιδιοκτησία που δεν αναφέρονται συγκεκριμένα σε αυτή τη διαθήκη, μαζί με την ασφάλεια της ιδιοκτησίας μου στον Mick Jagger”, και προσθέτει: “Αφήνω όλη μου την περιουσία σε ακίνητα στον Mick Jagger” .

 
Ωστόσο, παραμένει ακόμη άγνωστη η παρούσα οικονομική κατάσταση της σχεδιάστριας, καθώς και τα ακριβή χρέη που είχαν οι επιχειρήσεις της. Το σίγουρο, όμως, είναι πως εκείνη ήθελε να αφήσει τα πάντα στον καλό της, αποκλείοντας από τη διαθήκη της την οικογένειά της.
 
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 7:24

Check this
Οι 8 καλύτερες παλέτες του καλοκαιριού!
ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ; Απαντάμε στις ερωτήσεις σου!
Καλοκαιρινή δίαιτα Orac για να χάσεις κιλά, να διώξεις το λίπος και τις τοξίνες
Rattan: Ο ψάθινος πειρασμός που κυριαρχεί σε όλες τις διακοσμητικές τάσεις της χρονιάς
Top 10