Πίσω στην κορυφή της σελίδας
03.07.2014 | 15:01

Στην τσιμπίδα του ΣΔΟΕ μια τραγουδίστρια, ένας ζωγράφος, ένας αστρολόγος και άλλοι που έκρυβαν λεφτά επί 10 χρόνια!

Στην τσιμπίδα του ΣΔΟΕ μια τραγουδίστρια, ένας ζωγράφος, ένας αστρολόγος και άλλοι που έκρυβαν λεφτά επί 10 χρόνια!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Καταντάει κουραστικό, αλλά το ΣΔΟΕ πάλι... λαβράκια έβγαλε από τους ελέγχους του Ιουνίου. Φοροδιαφυγή και... άγιος ο Θεός από γιατρούς, δικηγόρους, τραγουδιστές, αστρολόγους, επιχειρήσεις κι έναν χαμηλοσυνταξιούχο με καταθέσεις 23 εκατ. ευρώ!

Όλα τα έχει ο μπαχτσές του ΣΔΟΕ, ανάμεσα σε εκείνους που ελέγχθηκαν και άτομα που βρίσκονται στη λίστα Λαγκάρντ.
Ήδη, όσα βρήκαν οι ράμπο έχουν διαβιβαστεί στις αρμόδιες ΔΟΥ για να επιβληθούν τα πρόστιμα που αναλογούν στον κάθε παραβάτη. Για ορισμένες περιπτώσεις θα κατατεθεί μήνυση και ο εισαγγελέας Οικονομικού Εγκλήματος θα ασκήσει ποινικές διώξεις.

Συνταξιούχος πλοίαρχος του Εμπορικού Ναυτικού απέκρυψε εισόδημα ύψους 1.845.115 προερχόμενο από μεσιτεία αγοραπωλησίας πλοίων.
 
Το ΣΔΟΕ δημοσιοποίησε μόνο τις πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις... άκρατης φοροδιαφυγής που εντόπισε...

Στην Αττική


Έκδοση ή λήψη εικονικών φορολογικών στοιχείων, σε 32 επιχειρήσεις και φυσικά πρόσωπα ύψους 78.670.000 ευρώ, με αποτέλεσμα να υφίσταται απώλεια εσόδων από ΦΠΑ ύψους 18.100.000 ευρώ

- 11 φυσικά πρόσωπα ελεύθεροι επαγγελματίες και έμποροι, όπως γιατροί, δικηγόροι, τραγουδιστής, έμπορος, αστρολόγος, σχολή ιππασίας, δεν εξέδωσαν φορολογικά στοιχεία για έσοδα ύψους 21.610.000 ευρώ, από το 2000 έως το 2011

Μάθε περισσότερα στο newsit


Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10