Δ. Σειρηνάκης: “Το κίνητρο της Τζούλιας ήταν τα λεφτά!”

“Το κράτος θα έπρεπε να με προτρέπει να μιλάω σωστά και να εισπράττει τους φόρους από εμένα. Τι θα καταφέρει αν με κλείσει; Θα χάσει φόρους”, δήλωσε ο παραγωγός ροζ ταινιών Δημήτρης Σειρηνάκης.

Ο ίδιος σε συνέντευξή του στο “Πρώτο Θέμα” μίλησε για το κυνηγητό του ΣΔΟΕ, τη “μαύρη” αγορά, τη βιομηχανία πορνό ταινιών και το νέο dvd της Τζούλιας Αλεξανδράτου. “Ακόμη περνάω ελέγχους από την Εφορία. Καλά κάνουν και μας ελέγχουν, αλλά δεν πρέπει να ελέγχουν μόνο εμένα. Λέω ποιος είμαι, βάζω το όνομά μου και δεν κάνω κάτι παράνομο… Να κυνηγήσουν τους αλλοδαπούς μικροπωλητές και όλα αυτά που γίνονται στο ίντερνετ με την παράνομη διακίνηση ταινιών”, δήλωσε χαρακρτηριστικά.
Μιλώντας για την παραγωγή ταινιών πορνό, ο ίδιος ανέφερε το εξής: “Την εταιρεία την έχω 11 χρόνια, παλιότερα είχα αντιπροσωπεία με ερωτικές κι άλλες ταινίες. Αλλά κακά τα ψέματα το σεξ είναι αυτό που πουλάει”.

Παράλληλα, σημείωσε πως η ανεργία στέλνει τα κορίτσια της διπλανής πόρτας στο πορνό. “Έχω 2.500 E-mail από τον κόσμο που μου ζητά να π[αίξει σε ταινίες μας- ίσως λόγω των συνθηκών να έχουν ανάγκη τα χρήματα”, είπε.
Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου dvd της Τζούλιας και της φωτογράφησης που έκανε στη Βούλα, για την προώθηση της ταινίας, φορώντας μόνο μια γούνα και τις κόκκινες γόβες της, ο Δημήτρης Σειρηνάκης αποκάλυψε το εξής: “Την κοπέλα απλώς την ήξερα, ένα γεια λέγαμε. Μη με ρωτάς πώς την έπεισα, γιατί ούτε εγώ ξέρω πως γίνεται το μαγείρεμα. Ένα μεγάλο κίνητρο είναι τα λεφτά. Βέβαια, δεν είναι μόνο αυτά”.
Τέλος, όσον αφορά την αμοιβή της Τζούλιας, ο παραγωγός αποκάλυψε πως ήταν 150.000 ευρώ. “Είναι αρκετά λεφτά αν φανταστείς ότι για μια πολύ γνωστή πορνοστάρ η αμοιβή δεν ξεπερνά τα 1.000 ευρώ για μια ολοκληρωμένη επαφή”, κατέληξε.

Read More

And More