Η Madonna στο μπάνιο της και άλλες selfies που ανέβασαν οι διάσημες μέσα στο Σαββατοκύριακο!

‘Ηταν δύο μέρες γεμάτες selfies φωτογραφίες από τις διάσημες, αφού πολλές Ελληνίδες και ξένες τράβηξαν τους εαυτούς τους photo και έπειτα τις ανέβασαν στο instagram. Και παρακάτω σου τις έχουμε όλες συγκεντρωμένες!

Η Madonna κάνει duck face στο μπάνιο της φορώντας κάτι σαν στέμμα που γράφει πάνω “bitch” ενώ κάτω από αυτή την photo έγραψε “χωρίς καμία διάθεση απολογίας στο μπάνιο”! Συχνά στις φωτογραφίες που ανεβάζει η Madonna βάζει hashtag “unapologetic bitch” κάτι που μας κάνει να υποψιαζόμαστε ότι αυτός μπορεί να είναι και ο τίτλος του νέου της cd που αναμένεται να κυκλοφορήσει.

H Κατερίνα Στικούδη από την άλλη καληνύχτισε τους followers της στο instagram ανεβάζοντας την παραπάνω selfie και γράφοντας από κάτω “Καλό Σαββατόβραδο”
ΗΜαριέττα Χρουσαλά ευχήθηκε καλό Σαββατοκύριακο το Σάββατο το πρωί ανεβάζοντας την παραπάνω φωτό και κάνοντας duck face. Τέλος και η Marie Chantal ανέβασε με την σειρά της την δικιά της selfie για να μας δείξει πώς περνάει ένα Σαββατοκύριακό της. Ο τίτλος αυτής της photo ήταν “Οδηγώντας με τα αγόρια”!

Read More

And More