Πίσω στην κορυφή της σελίδας
28.03.2011 | 10:51

Τα τρια πιο συχνά... απρόοπτα του σεξ!

Τα τρια πιο συχνά... απρόοπτα του σεξ!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Πολλές φορές κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με διάφορα...απρόοπτα που προκαλούν αμηχανία ή αρνητικές σκέψεις.

Το σημαντικό σε τέτοιες περιπτώσεις είναι να μη διστάσετε να συζητήσετε ανοιχτά με το σεξουαλικό σας σύντροφο για όλα αυτά που σας απασχολούν, ώστε να σταματήσετε να αισθάνεστε αμηχανία! Διαβάστε τα 3 πιο συχνά απρόοπτα πράγματα που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής.
 
 
1. Αδυναμία Στύσης. Για τις πλείστες των περιπτώσεων, αιτίες είναι το άγχος και η κούραση. Εφόσον δεν συμβαίνει συχνά, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, ούτε λόγος για να αισθάνεται κανείς μειονεκτικά. Ορισμένες περιπτώσεις, η αδυναμία στύσης οφείλεται σε λήψη φαρμάκων ή σε έλλειψη ύπνου και ηρεμίας. Αν, από την άλλη, σας συμβαίνει συχνά, ενημερώστε τον γιατρό σας καθώς μπορεί να υποβόσκει κάποιο νόσημα που πρέπει να αντιμετωπιστεί.
 
2. Πρόωρη εκσπερμάτιση. Η πρόωρη εκσπερμάτιση είναι κάτι φυσιολογικό αν πρόκειται για την πρώτη ή τις πρώτες σας επαφές. Διαφορετικά, μπορεί να οφείλεται σε κούραση, ψυχολογική πίεση ή αποχή από το σεξ για κάποιο διάστημα. Αν η πρόωρη εκσπερμάτιση συμβαίνει συχνά, συζητήστε το με τον γιατρό σας για να διαπιστώσετε αν οφείλεται σε οργανικά ή ψυχολογικά αίτια.
 
 
3. Αδυναμία εκσπερμάτισης. Λόγος ανησυχίας συντρέχει όταν ο άντρας δεν μπορεί να εκσπερματίσει ποτέ (ούτε όταν αυτοϊκανοποιείται). Σε τέτοια περίπτωση πρέπει να διερευνηθούν οργανικές αιτίες. Διαφορετικά, είναι πολύ πιθανόν ότι η αδυναμία εκσπερμάτισης οφείλεται σε ψυχολογικούς λόγους. Χαλαρώστε, συζητήστε με το ταίρι σας για ό,τι μπορεί να σας απασχολεί και δοκιμάστε ξανά.
 
 
Πάντως ότι και να συμβεί εσείς δεν πρέπει να πτοείστε. Συμβαίνει και στις καλύτερες... οικογένειες. Την επόμενη φορά φροντίστε όμως να μην το σκέφτεστε και όλα θα πάνε ρολόι!
 
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Check this
Athleisure beauty: τι είναι αυτό για το οποίο μιλάει όλη η βιομηχανία της ομορφιάς
Πάσχα στο νησί, το χωριό ή στην πόλη: Το Tlife ετοίμασε τη βαλίτσα σου με τα πιο hot κομμάτια
Τρώγοντας περισσότερο, θα ζυγίζεις λιγότερο! 9 τροφές που μας αδυνατίζουν και μας χορταίνουν
Baumanière: Το εμβληματικό ξενοδοχείο της Προβηγκίας στο “πιο όμορφο χωριό της Γαλλίας”
Top 10