Σήμερα ξεκινά η εβδομάδα ελληνικής μουσικής από τον Sfera! Το TLIFE θα είναι εκεί!

Η καθιερωμένη εβδομάδα ελληνικής μουσικής του Sfera ξεκινάει και θα έχεις την δυνατότητα να την δεις live μέσα από το TLIFE! Όλοι οι αγαπημένοι σου καλλιτέχνες θα περάσουν από το ειδικά διαμορφωμένο studio του σταθμού στο THE MALL ATHENS και θα αναλάβουν χρέη ραδιοφωνικού παραγωγού.

Την αυλαία ανοίγει ο Γιάννης Πλούταρχος σήμερα στις 10:00 αλλά και η υπόλοιπη ημέρα είναι γεμάτη με εκπλήξεις και σπουδαία ονόματα, όπως του Κώστα Μαρτάκη και της Ελένης Φουρέιρα. Μέχρι το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου θα παρελάσουν όλα τα μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής.

/

Ανάμεσά στους 100 Έλληνες καλλιτέχνες θα είναι και η Δέσποινα Βανδή, η Έλενα Παπαρίζου, η Νατάσσα Θεοδωρίδου, η Πέγκυ Ζήνα, ο Αντώνης Ρέμος, ο Στέλιος Ρόκκος, η Ελένη Φουρέιρα, ο Κώστας Μαρτάκης, η Demy, ο Κώστας Μαρτάκης, ο Βασίλης Καρράς, η Άννα Βίσση, η Καίτη Γαρμπή, η Αγγελική Ηλιάδη, η Πάολα, ο Νίκος Βέρτης, η Τάμτα…

Το TLIFE θα είναι εκεί για να σου εφασφαλίσει backstage υλικό ενώ θα μπορείς να δεις live μέσα από το TLIFE όσα γίνονται στο στούντιο του σταθμού!

Stay tuned!

Read More

And More