Η Shakira “κολλημένη” με τη μπάλα για χάρη του αγαπημένου της!

Μπορεί για κάποιες γυναίκες το ποδόσφαιρο να είναι μια ενοχλητική συνήθεια των αντρών και να εκνευρίζονται κάθε φορά που ακούνε τη φράση “απόψε θα κάτσω να δω μπάλα”, για άλλες όμως οι αγώνες και το γήπεδο είναι μια από τις πιο ευχάριστές ασχολίες, ιδιαίτερα αν είναι να δουν τον αγαπημένο τους να κλωτσά τη στρογγυλή “θεά”.

Μια από αυτές τις γυναίκες είναι και η Shakira που την έχουμε δει αρκετές φορές σε αγώνες ποδοσφαίρου. Μετά τη σχέση της μάλιστα με τον παίχτη της Μπαρτσελόνα Gerard Pique, το γήπεδο φαίνεται πως έχει γίνει το δεύτερο σπίτι της Κολομβιανής τραγουδίστριας.

Η ίδια βρίσκεται πολύ συχνά με τον αγαπημένο της στις εξέδρες, είτε για να δουν μαζί κάποιον αγώνα, όπως όταν είχαν πάει στο “Camp Nou” για να δουν το “Barcelona – Osasuna”, κατά τη διάρκεια του οποίου ο φωτογραφικός φακός του απαθανάτισε να ανταλλάζουν καυτά φιλιά, είτε για να τον εμψυχώσει όταν παίζει εκείνος με την ομάδα του.

Την τελευταία φορά, μάλιστα που ο Gerard που στενοχωρήθηκε από την ήττα της ομάδας του, η Shakira ήταν εκεί και του έδωσε μια μεγάλη αγκαλιά για να τον παρηγορήσει…

Πιστή, λοιπόν, στο ραντεβού της η Shakira αναμένεται να βρεθεί και απόψε στο γήπεδο του Γουέμπλεϊ, όπου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Μπαρτσελόνα θα αναμετρηθούν για τον τελικό του Champions League.
Δύο κορυφαίες ομάδες τίθενται αντιμέτωπες με μοναδικό στόχο να ανέβουν στο ψηλότερο σκαλί της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στην Ευρώπη και να προσθέσουν το τέταρτο αστέρι στην φανέλα τους.

Ο πρωταγωνιστής της βραδιάς, Gerard Pique έχει ακόμα ένα λόγο για να δώσει τον καλύτερό του εαυτό, αφού θα έχει κοντά του την αγαπημένη του Shakira. Η γνωστή τραγουδίστρια μπορεί να ακούστηκε το Σάββατο από τα μεγάφωνα του “Σαντιάγκο Μπερναμπέου”, αλλά αυτή τη φορά θα εμφανιστεί live.

Read More

And More