Shakira – Pique: Ρομαντικές διακοπές στη Μύκονο!

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της παγκόσμιας showbiz βρίσκεται από την Τετάρτη στη χώρα μας για να πραγματοποιήσει ολιγοήμερες διακοπές. Ο λόγος για το hot ζευγάρι Shakira – Pique, το οποίο, σύμφωνα με την Espresso, απολαμβάνει τα μπάνια του και τον ελληνικό ήλιο στην πανέμορφη Μύκονο!

Η διάσημη τραγουδίστρια και ο αγαπημένος της φρόντισαν να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τον ερχομό τους στη χώρα μας και έφθασαν στο νησί των Ανέμων με άκρα μυστικότητα με ιδιωτικό αεροπλάνο απ’ ευθείας από την Ισπανία.
Το ιδιωτικό αεροσκάφος προσγειώθηκε πολύ αργά το βράδυ, ώστε να μη γίνει αντιληπτό. Στο αεροδρόμιο εκείνη την ώρα τα περισσότερα φώτα ήταν κλειστά και βρίσκονταν σχεδόν μόνο υπάλληλοι, μερικοί εκ των οποίων μετέφεραν τα πράγματα τους σε δύο μαύρα τζιπ. Το διάσημο ζευγάρι για να είναι βέβαιο ότι δεν τους παρακολουθεί κανείς, πέρασε τουλάχιστον 10 λεπτά προτού αποβιβαστεί από το αεροπλάνο.
Όσοι τους είδαν πάντως κάνουν λόγο για ιδιαίτερα αγαπημένο ζευγάρι. Ο Pique φορούσε τζιν παντελόνι και πουκάμισο και η Shakira τζιν παντελόνι και 12ποντη γόβα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δυο τους θα μείνουν στη Μύκονο για μία εβδομάδα καθώς θα αναχωρήσει την επόμενη Τετάρτη. Μέχρι τότε θα χαίρεται τον έρωτα του στην πολυτελέστατη σουίτα του στο νησί…

Kαι για του λόγου το αληθές, ο ρεπόρτερ Νίκος Τσιλιμπουνιδάκης του Star τους πέτυχε στα σοκάκια της Μυκόνου και τους μίλησε! Συγκεκριμένα τους πέτυχε την ώρα που έμπαιναν στο ξενοδοχείο και ήταν και οι δυο τους πολύ ευγενικοί!

Read More

And More