Shakira: Ο πρώην της ζητά 100 εκατ. δολάρια για τα διάσημα “οπίσθιά της”!

Μπελάδες φαίνεται πως έχει η έγκυος Shakira με τον πρώην σύντροφό της. Η διάσημη Κολομβιανή τραγουδίστρια που διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της στο πλευρό του Gerard Pique, με τον οποίο περιμένει και το πρώτο της παιδί έρχεται αντιμέτωπη με ένα τεράστιο πρόστιμο που διεκδικεί ο πρώην της.
Ο λόγος για τον Antonio de la Rua, με τον οποίο διατηρούσε μακροχρόνια σχέση και χώρισε όταν ερωτεύτηκε τον διάσημο ποδοσφαιριστή. Ο πρώην σύντροφος της, όμως, δεν χάρηκε και τόσο πολύ και πριν ένα μήνα κινήθηκε δικαστικώς εναντίον της ζητώντας της 100 εκατομμύρια δολάρια, καθώς ισχυρίζεται ότι “έσπασε” το συμβόλαιο που είχαν συνάψει οι δυο τους.
Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται ο ίδιος, η Shakira οφείλει μεγάλο μέρος της επιτυχίας της σε εκείνον, καθώς τα έξι χρόνια που ήταν μαζί την βοήθησε να “χτίσει” το όνομα της και την εικόνα της.

Αποκορύφωμα όλων, μάλιστα, είναι πως ο Antonio της ζητά αποζημίωση και για την επιτυχία του “Hips don’t lie”, που όπως αναφέρει την έπεισε να τραγουδήσει και να χορέψει με ένα συγκεκριμένο τρόπο κάνοντας διάσημα τα sexy οπίσθιά της.

Read More

And More