Shaya: “Έχω βιώσει το ρατσισμό!”

Η Shaya άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για τις δυσκολίες που είχε αντιμετωπίσει όταν ξεκίνησε το τραγούδι, το ρατσισμό που βιώσε λόγω της καταγωγής και του χρώματός της, αλλά και τις τρ”τρικλοποδιές” των συναδέλφων της.

“Υπήρξαν τραγουδιστές που έδιναν εντολή να “χαμηλώσει” το μικρόφωνό μου. Το ξεπέρασα, όμως, κατάφερα και χωρίς αυτό να ακούγεται η φωνή μου”, είπε χαρακτηριστικά σε συνένυεξή της στο “ΕΓΩ!”.
Η νεαρή τραγουδίστρια που φέτος εμφανίζεται στο Gazoo με τους Onirama, δήλωσε πως θέλει να καταξιωθεί στο χώρο της ποπ μουσικής και θα ήθελε να κάνει καριέρα το εξωτερικό. Εξάλλου, η ίδια έχει μεγάλη υπομονή και τη βοήθεια και τη στήριξη των δικών της ανθρώπων.

Όπως ανέφερε στη συνέντευξή της, ο πατέρας της είναι από τη Δανία και η μητέρα της από τη Νότια Αμερική. Εκείνη γεννήθηκε στη Δανία και έμεινε εκεί ως τα 6 χρόνια της. Τα τελευταία 12 χρόνια ζει στην Ελλάδα. Ωστόσο, η ίδια αποκάλυψε ότι έπεσε πολλές φορές θύμα ρατσισμού εξαιτίας της καταγωγής και του χρώματός της. “Και βέβαια βίωσα ρατσισμό, αλλά από τους συναδέλφους και ελάχιστους ανθρώπους των media. Έλεγαν για παράδειγμα “όχι δεν μπορούμε να την έχουμε στα έντυπα γιατί είναι μαύρη. Οι μαύρες δεν πουλάνε”!”, σημειώσε η Shaya.
Τέλος, όσον αφορά το θέμα της Eurovision, η ίδια είπε πως δεν είναι στα άμεσα σχεδιά της. “Πριν από δυο χρόνια, το ήθελα. Τώρα όχι τόσο, γιατί δεν είναι μέσα στους στόχους μου”, συμπλήρωσε.
Διάβσε περισσότερα στο “ΕΓΩ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More