Η Shaya εξομολογείται στην στην Τατιάνα πώς έχασε 10 κιλά!

H Shaya φιλοξενήθηκε σήμερα στο ”Αξίζει να το ζεις” και μίλησε στην Τατιάνα για τα παιδικά της χρόνια, την πορεία της στο χώρο του τραγουδιού και υποσχέθηκε πως σύντομα θα δώσει αποκλειστική συνέντευξη στο TLIFE για τα… μυστικά της!

”Η Μαμά μου είναι Νοτιοαμερικάνα, από την Καγιάνα συγκεκριμένα, η γιαγιά από την Γριλανδία, ο παππούς είναι Ινδιάνος και ο μπαμπάς Δανός. Εγώ γεννήθηκα στην Δανία, ύστερα έζησα στη Σουηδία και μετά ήρθα στην Ελλάδα, στην οποία είμαι 12 χρόνια. Ο πρώτος χρόνος ήταν λίγο δύσκολος, ήμουν 12 ετών όταν ήρθα εδώ με τον αδερφό και τη μητέρα μου. Δυσκολεύτηκα και με την γλώσσα… Ούτε η μητέρα μου ήξερε ελληνικά κι έπρεπε να μάθω εγώ πρώτα για να μεταφράζω και στην μητέρα μου. Έπρεπε να ωριμάσω σε χρόνο ντε τε.”

Σχετικά με τα 10 κιλά που έχασε: ”Τα κατάφερα τρώγοντας πολλά λαχανικά και φρούτα και κρέας στον ατμό. Καθόλου junk food και υδατάνθρακες μετά τις 18.30. Επιπλέον, έκανα και κάνω 6 ημέρες την εβδομάδα γυμναστική, όταν μπορούσα κοιμόμουν τουλάχιστον 7 ώρες την ημέρα και χρησιμοποιούσα, όσον αφορά στο πρόσωπο, φυτικές μάσκες.”

Read More

And More