Shaya: “Οι Έλληνες είναι πολύ γοητευτικοί. Είναι ταυτόχρονα ευγενικοί και αλήτες!”

Με παππού Ινδιάνο, γιαγιά Εσκιμώα, μαμά Νοτιοαμερικάνα και μπαμπά Δανό, η Shaya έχει στο αίμα της πολλά και διαφορετικά γονίδια που σε συνδυασμό δημιούργησαν μια από τις πιο ανερχόμενες σταρ της εγχώριας showbiz.
H Shaya, πρωταγωνίστρια μεταξύ άλλων μιας μεγάλης καμπάνιας για διάσημο αντηλιακό, μιλάει στo MTV και τα “Everyday Girls” για όλα όσα την προβληματίζουν και την εμπνέουν.
Μιλώντας για τους Έλληνες άντρες αποκάλυψε: “Οι Έλληνες είναι πολύ γοητευτικοί. Είναι ταυτόχρονα ευγενικοί και αλήτες!” και συμπλήρωσε: “Η Ελλάδα είναι οικογένειά μου”.

Τι σημαίνει όμως για την Shaya ο έρωτας; Πόσο σημαντικός είναι στη ζωή της;
“Έρωτας είναι τα πάντα. Είναι απαραίτητος παντού, ακόμα και στη δουλειά”, είπε και πρόσθεσε αναφερόμενη στην απιστία: “Η απιστία είναι αίσχος, ντροπή! Την έχω συγχωρήσει μια φορά, αλλά ήταν ούτως ή άλλως προς το τέλος”.
Ωστόσο, η ίδια εξομολογήθηκε πως αυτήν την περίοδο είναι μόνη της, απαντώντας στην ερώτηση για το αν έχει αγόρι, ως εξής: “Δεν τον έχω βρει ακόμα, όμως ξέρω τι ψάχνω και αυτό είναι πολύ σημαντικό… Φέτος στις διακοπές μου θέλω μόνο την παρέα μου!”.

Πώς βλέπει το ενδεχόμενο να κάνει οικογένεια;
“Μου αρέσουν πολύ τα παιδιά! Έχω φανταστεί τη ζωή μου με… τέσσερα παιδιά! Θέλω να βγουν όλες μου οι ρίζες!”
Τέλος, η ίδια αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να την ξαναδούμε σε κάποιο reality show: “Θα ξαναέμπαινα σε ριάιλιτι αν υπήρχε κάποια πρόκληση για μένα. Πριν μπω στο Dancing, είδα τα αντίστοιχα του εξωτερικού και είπα αφού μπορούν αυτοί, μπορώ κι εγώ. Θα ξαναέμπαινα, αλλά μάλλον σε κάτι διαφορετικό. Δεν σκέφτηκα ποτέ τη δημοσιότητα που θα συνόδευε την παρουσία μου εκεί”.

Read More

And More