Shoprano: Kαλοκαιρινές ιστορίες με τη ματιά της γνωστής fashion blogger!

Αν αγαπάς τη μόδα σίγουρα ξέρεις τη Shoprano, μία από τις κορυφαίες fashion bloggers στην Ελλάδα! Αυτό που δεν ξέρεις είναι ότι φέτος αποφάσισε να μοιραστεί μαζί σου τις καλοκαιρινές της ιστορίες ανεβάζοντας τις φανταστικές φωτογραφίες της στo blog της αλλά και τα social media.

Οι «καλοκαιρινές ιστορίες» της Shoprano θα καλωσορίζουν τους fans της αλλά και τους νέους της φίλους στο δικό της μαγικό χώρο της μόδας με πολύτιμο σύμμαχο μία μοναδική φωτογραφική μηχανή DSLR. Πρόκειται για το νέο απόκτημα από τον Κωτσόβολο.

Σε ένα από τα καταστήματα της αλυσίδας Κωτσόβολος η αγαπημένη Shoprano βρήκε το κατάλληλο gadget που θα μας γεμίσει με “μοδάτες” εικόνες στον απόλυτο ρεαλισμό και βάθος χρωμάτων τους. “Από μικρή, ο κόσμος της μόδας μου φαινόταν μαγικός. Τακούνια, τσάντες σε όλα τα μεγέθη, γυαλιά, κοσμήματα και ρούχα αποτελούσαν το παραμυθένιο μου βασίλειο, στο οποίο χανόμουν με την πρώτη ευκαιρία! Αυτός είναι ο κόσμος μου! ”, εξομολογείται η ίδια.

“Και αυτός δε θα μπορούσε να αποδοθεί πιο «ζωντανά», παρά μόνο με μία DSLR φωτογραφική μηχανή! Αυτό το καλοκαίρι, οι στιγμές γίνονται ακόμα πιο ρεαλιστικές, με τις εικόνες να ζωντανεύουν και το πάρτι των χρωματικών fashion συνδυασμών να απογειώνεται με τον καλύτερο τρόπο, μέσα από το φακό της αγαπημένης μου φωτογραφικής!”, συνεχίζει.

Εσύ, είσαι έτοιμη να εξερευνήσεις τις δυνατότητές των DSLR & action cams; Πάρε μία γεύση από τις καλοκαιρινές περιπέτειες της Shoprano

Read More

And More