Δύσκολα τα πράγματα για Μπερλουσκόνι! Σύντομα στα δικαστήρια ο Ιταλός πρωθυπουργός

Ο πρωθυπουργός της Ιταλίας, Silvio Berluskoni, θα έρθει αντιμέτωπος με τη διακαιοσύνη λόγω κατηγοριών που τον θέλουν να έχει κάνει έρωτα με ανήλικη κοπέλα, καθώς και για κατάχρηση εξουσίας, προκειμένου να βγάλει κοπέλα από την φυλακή, όταν εκείνη κατηγορήθηκε για κλοπή.

Ο Silvio σίγουρα δεν θα πάει φυλακή, όμως η εικόνα του θα “αλλοιωθεί” κι αυτό είναι που φοβάται ο Ιταλός πρωθυπουργός. Ο δικαστής που παρέπεμψε σε δίκη τον Καβαλιέρε είναι…γυναίκα. Και για πρώτη φορά ίσως, η γοητεία του Ιταλού πρωθυπουργού δεν πέρασε.

Η δίκη πρόκειται να αρχίσει στις 6 Απριλίου, κάτι που σύμφωνα με το CNN, έχουν επιβεβεαιώσει και οι ιταλικές δικαστικές αρχές. Οι δικαστές που θα παρευρεθούν εκείνη την ημέρα, θα είναι τρεις και θα είναι και γυναίκες. Όπως και να έχει ο Silvio αποδοκιμάζει τις κατηγορίες και οι δικηγόροι του υποστήριξαν ότι τα δικαστήρια του Μιλάνο δεν έχουν την δύναμη να καλούν έναν πρωθυπουργό σε μία τέτοιου είδους υπόθεση.

Μάλιστα, η δικαστής της συγκεκριμένης πόλης, παρέπεμψε για πρώτη φορά εν ενεργεία πρωθυπουργό σε δίκη για ροζ σκάνδαλο! Ο γενικός εισαγγελέας, Edmundo Bruti Liberati, ζήτησε με τη σειρά του να γίνει γρηγορότερα η δίκη, έτσι ώστε να βγει απόφαση για τις κατηγορίες που αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός, επί χρηματικού ποσού, έζησε έντονες στιγμές πάθους με την 17χρονη χορεύτρια νυχτερινού κλαμπ, Karima El Mahrough.

Χιλιάδες πολίτες από 200 πόλεις σε ολόκληρη τη χώρα, βγήκαν στους δρόμους την Κυριακή και διαμαρτυρήθηκαν για τη φερόμενη ως απρεπή συμπεριφορά του Silvio, απέναντι στις γυναίκες. Η μεγαλύτερη διαδήλωση έγινε στην Ρώμη, όπου συγκεντρώθηκαν 100.000 άτομα, με κοινό τους σύνθημα: ”Αν όχι τώρα, πότε;”.

Read More

And More