Χ. Σιμαρδάνης: Συγκλονίζει η εξομολόγησή του: Το καλοκαίρι μου έδιναν δυο μέρες ζωής!

Σοκάρει η εξομολόγηση του ταλαντούχου και αγαπημένου ηθοποιού Χρήστου Σιμαρδάνη, ότι το καλοκαίρι οι γιατροί είχαν πει στους κοντινούς του ανθρώπους ότι λόγω προβλήματος υγείας είχε μόνο δυο ημέρες ζωής!

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο ηθοποιός σε συνέντευξή του στο περιοδικό EΓΩ. Για την περιπέτεια υγείας που είχε το καλοκαίρι, ο ηθοποιός, δήλωσε στο περιοδικό: Πήγα να πεθάνω. Οι γιατροί μου έδιναν μία με δυο ημέρες ζωή. Είχα πέτρα στη χολή. Το διαπίστωσα πριν από δυο χρόνια. Τότε μου είπαν να τη βγάλω.

Μου έδωσαν μία δίαιτα και έγινα καλά. Δε με τρόμαξαν αρχικά, δε μου περιέγραψαν την εικόνα. Εγώ, όντας πολύ αναβλητικός, δεν έκανα τίποτε. Στις 31 Μαΐου με έπιασε μία μεγάλη κρίση.

Τους τελευταίους μήνες είχα βαρεθεί να ακούω «γιατί είσαι τόσο χλωμός» και να διαπιστώνω ότι έκανα δέκα μέτρα και λαχάνιαζα σαν γέρος. Δεν είχα κουράγιο. Όμως, δεν είχα και το περιθώριο να κάνω τίποτα. Είχα το σίριαλ, το θέατρο, τη μάνα μου και περίμενα βλακωδώς να πεθάνω ή να γίνει ένα θαύμα. Κι έγινε ένα θαύμα, γιατί η χολή μου – η οποία αφαιρέθηκε και όταν έγινε η βιοψία της ήταν σάπια και πεθαμένη – είχε τόσο πύον και από έξι εκατοστά έγινε δεκαοχτώ. Ήταν σαν πεπόνι, γεμάτη από εντοποιήματα, τα οποία έκαναν αυτόματη αιμοδιάλυση. Είχα αιματοκρίτη εικοσιένα αντί για πενήντα και λευκά αιμοσφαίρια δεκαέξι. Μου έβαλαν αίμα τις δυο πρώτες μέρες και ο αιματοκρίτης έπεφτε και άλλο. Μέχρι ευτυχώς με έπιασε η αντιβίωση, έφυγε η φλεγμονή, και έπειτα από πέντε μέρες χειρουργήθηκα. Όμως κινδύνευσε κανονικότατα η ζωή μου!

Ο ηθοποιός εξήγησε πως τότε οι γιατροί, δεν το είχαν πει στον ίδιο. Το είχαν πει σε δυο τρεις φίλους του που του είχαν σταθεί. Αυτοί τον προστάτεψαν και του το είπαν αφού πλέον είχε διαφύγει τον κίνδυνο.

Ο ηθοποιός ρωτήθηκε και για την επιλογή του να αποκαλύψει πριν λίγο καιρό ότι είναι gay και αν μετάνιωσε για αυτήν:

“Δεν μπορείς να μετανιώσεις για κάτι που έχεις δρομολογήσει συνειδητά. Δεν χρειαζόταν τόση λεπτομέρεια, αφού πραγματικά εγώ δεν είχα ζήσει κρυφά από κανέναν. Δεν μετάνιωσα όμως γιατί είμαι αυτός, έτσι ζω. Έτσι νιώθω πιο καθαρά”.

Read More

And More