Simon Cowell: Έγινε μπαμπάς ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου

Ο αυστηρός κριτής του αμερικάνικου X Factor έγινε μπαμπάς στα 53 του. Ο Simon Cowell και η σύντροφός του Lauren Silverman υποδέχτηκαν το γιο τους ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου.

Ο Cowell ανακοίνωσε το ερχομό του μικρού Eric, όπως θα βαφτιστεί από τον μπαμπά του, μέσα από τον λογαριασμό του στο twitter.

Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον δεσμό του αφότου ο σύζυγος της Silverman, Andrew Silverman κατέθεσε αίτηση διαζυγίου τον Ιούλιο του 2013. Τότε ήταν που επιβεβαίωσαν και τις φήμες ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι. Η Lauren έχει έναν ακόμη γιο με τον πρώην σύζυγό της, τον 8χρονο Adam.

“Δεν μπορώ να κατηγορήσω τα media-ήταν μια πολύ ζουμερή ιστορία, δήλωσε. Αλλά όλα αυτά που ειπώθηκαν για εκείνη ότι με παγίδευσε και ότι είναι χρυσοθήρας είναι βλακείες! Είναι υπέροχο κορίτσι αλλά όπως έχω ξαναπεί ήταν πολύ περίεργο το όλο πράγμα δεδομένων των συνθηκών”, είχε δηλώσει ο Cowell σε συνέντευξή του στην Ellen De Generes αναφερόμενος στο γεγονός ότι η σύντροφός του έμεινε έγκυος ενώ είναι ακόμη παντρεμένη με τον πρώην-πλέον-κολλητό του!

Read More

And More