Μ. Συνατσάκη: Μιλά για τη σχέση της με τον Μ. Στρατή, το γάμο και τις αμοιβές στην τηλεόραση!

Για το γάμο, το ενδεχόμενο της μητρότητας, το κλίμα που επικρατεί στο Master Chef, τις υπέρογκες αμοιβές στην τηλεόραση και τις κριτικές που έχει δεχτεί μίλησε η Μαίρη Συνατσάκη. Η παρουσιάστρια του δεύτερου Master Chef άφησε για λίγο τις κουτάλες της στην άκρη και απάντησε σε όλα, αποκαλύπτοντας ποιος είναι αυτός που μαγειρεύει στο σπίτι της.
“Ο έρωτας περνά από το στομάχι μου σίγουρα, γιατί ο Μύρωνας μαγειρεύει στο σπίτι κι εγώ πλένω τα πιάτα”, δήλωσε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της στο περιοδικό “Glam”.

Τι είναι όμως, αυτό που κρατά τη σχέση της με τον γνωστό τραγουδιστή ζωντανή, πέρα από τα γευστικά πιάτα που της ετοιμάζει;
“Τα ζευγάρια πρέπει να μην ξεχνάμε να επικοινωνούμε με ειλικρίνεια. Καμιά φορά μπαίνουμε στο τριπ του θυμού και εκνευριζόμαστε ο ένας με τον άλλον. Πρέπει να μιλάμε μεταξύ μας και να λέμε ακόμη και πράγματα που μπορεί να ακουστούν δυσάρεστα, αλλά είναι η “αλήθεια” μας”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσο για το ενδεχόμενο του γάμου και της μητρότητας σημείωσε: “Την τελευταία φορά που με φαντασιώθηκα νυφούλα ήμουν στην έκτη δημοτικού. Αντιλαμβάνομαι την παράδοση και πόσο γλυκιά διαδικασία μπορεί να είναι για τους γονείς και τους συγγενείς, αλλά δεν είμαι πολύ αυτής της φάσης. Αν κάτι με συγκινεί πολύ και θεωρώ το σημαντικότερο που μπορείς να κάνεις είναι να φέρεις στον κόσμο ένα παιδί. Η μητρότητα είναι ό,τι πιο σημαντικό θα συμβεί στη ζωή μου, όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή”.
Έχει πάρει κιλά στα γυρίσματα του Master Chef;
“Με βοηθά πολύ ο μεταβολισμός μου, αλλά επειδή ήμουν υποψιασμένη, με τα γυρίσματα ξεκίνησα και γυμναστήριο. Ξυπνούσα έξι το πρωί και πήγαινα και χτυπιόμουν, αλλά άξιζε τον κόπο”.

Τέλος, για τις υπέρογκες αμοιβές στην τηλεόραση αποκάλυψε: “Έχω δουλέψει στην τηλεόραση με φυσιολογικές αμοιβές. Δεν ξέρω καν αν έπαιζαν τότε χρυσά συμβόλαια. Δεν τα έχω δει ποτέ, ούτε καν από μακριά”.

Read More

And More