Την Τετάρτη η συναυλία των Τhirty Seconds to Mars!

Μια εκρηκτική συναυλία με πολύ ροκ διάθεση και εκπλήξεις ετοιμάζονται να δώσουν οι “Τhirty Seconds to Mars!”, το βράδυ της Τετάρτης στην Πλατεία Νερού, στον Ολυμπιακό Πόλο Φαλήρου. H Spicy θα παρουσιάσει στην Αθήνα το νέο stadium-rock γκρουπ του πλανήτη, που έρχεται από τις ΗΠΑ για να μας ξεσηκώσει.

Το διάσημο συγκρότημα θα ερμηνεύσει μερικές από τις μεγάλες του επιτυχίες, ενώ συγχρόνως θα παρουσιάσει στο ελληνικό κοινό τη νέα δισκογραφική δουλειά του. Μαζί τους θα εμφανιστούν οι “Marsheaux”, ενώ οι Playmen θα βρεθούν στα decks από τις 19:30.

Το συγκρότημα “Thirty Seconds to Mars” σχηματίστηκε από τα αδέρφια Jared και Shannon Leto οι οποίοι υπέγραψαν το 1998 στην Virgin Records. Οι ίδιοι έχουν πουλήσει περισσότερα από 3.5 εκατομμύρια άλμπουμ παγκοσμίως και τα video τους έχουν συγκεντρώσει περισσότερα από 100 εκατομμύρια views στο YouTube.
Οι “Thirty Seconds to Mars” έχουν κερδίσει δεκάδες βραβεία, ανάμεσα στα οποία ένα MTV Video Music Award, τρία MTV EMA’s, MTV Latin, Asia και Australia Awards, Fuse Award, και τρία Kerrang! Awards και από το 2005 το συγκρότημα έχει δώσει πάνω από 500 συναυλίες παγκοσμίως, ενώ έχει συμμετάσχει στα φεστιβάλ Lollapalooza (Η.Π.Α.), Pinkpop (Ολλανδία), Download και Give It a Name Festival (Μ. Βρετανία), Rock Am Ring/Rock Im Park (Γερμανία) αλλά και στο Summer Sonic (Ιαπωνία).

Infos:
Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται. Τα εισιτήρια της αρένας κοστίζουν 40 ευρώ. Σημεία πώλησης tickethouse (Πανεπιστημίου 42).

Read More

And More