Σίσσυ Χρηστίδου: Η απάντηση για την γυμνή φωτογραφία στο instagram, το τρίτο παιδί κι η ζήλεια στον γάμο της!

Στην πιο καλή και δημιουργική της φάση βρίσκεται η Σίσσυ Χρηστίδου. Η παρουσιάστρια μίλησε στο περιοδικό YOU για τα νέα της επαγγελματικά βήματα, αφού σχεδιάζει γυναικεία ρούχα αλλά και για την γυμνή της φωτογραφία στο instagram που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

Είσαι πάντα κοντά στα παιδιά, και όχι μόνο στα δικά σου… Και αναφέρομαι στα παιδιά των Χωριών SOS Βάρης. Τι κάνεις εκεί;
Είναι οικογενειακή η σχέση μας καθώς και οι Onirama πέρυσι έκαναν ένα χριστουγεννιάτικο τραγούδι μαζί με τα παιδιά και φυσικά όλα τα έσοδα πήγαν εκεί. Το ίδιο κάνουμε και εμείς φέτος με το γούρι μας. Δημιουργήσαμε ένα κρεμαστό για το 2015 και όλα τα έσοδα πηγαίνουν στα παιδιά αυτά…. Επίσης για τον ίδιο σκοπό, αυτή τη Κυριακή 14 Δεκεμβρίου θα κάνουμε ένα χριστουγεννιάτικο bazzar στο showroom με πολλές δραστηριότητες και εκπτώσεις από 20% έως 60% σε όλα μας τα είδη.

Πρόσφατα εξέφρασες μέσα από μια συνέντευξη σου την επιθυμία να κάνεις και τρίτο παιδί αλλά ο Θοδωρής φαίνεται πως έχει αντίθετη άποψη;
Θέλουμε και οι δύο μια μεγάλη οικογένεια και το τρίτο παιδί είναι ένα θέμα που έχουμε συζητήσει από τότε που ήρθε το δεύτερο! Συμφωνούμε σε αυτό, όπως συμφωνούμε και στο ότι θέλουμε να χαρούμε πρώτα αυτό το μωράκι μας πριν έρθει το επόμενο. Άλλωστε και ο Φίλιππος έχει με τον Μιχαήλ πέντε χρόνια διαφορά.

/

Ο Θοδωρής έχει μεγάλη πέραση στο γυναικείο πληθυσμό. Ζηλεύεις;

Αν είσαι γυναίκα που ζηλεύει είναι αδύνατον να είσαι παντρεμένη – και να είσαι καλά – με έναν άντρα που κάνει τέτοια δουλειά. Η αλήθεια είναι πως του έχω πολλή εμπιστοσύνη και εκείνος από την πλευρά του δεν μου έχει δώσει ποτέ δικαίωμα. Μπορεί να ζηλέψω λίγο, ας πούμε, αν τύχει να βρεθώ στο μαγαζί και ο Θοδωρής να δεχτεί μπροστά μου πολύ έντονο φλερτ. Όμως κατά πάσα πιθανότητα μετά από λίγο η ίδια κοπέλα θα έρθει να μου μιλήσει, οπότε θα ακυρωθεί το συναίσθημα αυτό.

Έχετε φτάσει ποτέ κοντά στον χωρισμό ανεξαρτήτως δημοσιευμάτων, σε κάποια άλλη στιγμή που δεν το έμαθε κανείς;
Όχι, ποτέ δεν έχουμε φτάσει σε σημείο να συζητήσουμε για χωρισμό. Όταν γεννήθηκε το πρώτο μας παιδί μας πήρε μήνες να βρούμε τις νέες μας ισορροπίες.

/

Τα σχεδιάζεις εσύ τα ρούχα;

Τα σχεδιάζω όλα εγώ με τα μολύβια και τις ξυλομπογιές μου! Είναι η παιδική χαρά μου. Φυσικά, όμως έχω πολύ αξιόλογους συνεργάτες. Δεν δηλώνω σε καμία περίπτωση σχεδιάστρια. Σχεδιάζω σαν γυναίκα και σαν μαμά που πολύ απλά φτιάχνει τα ρούχα που θα ήθελε να φοράει αυτή και τα παιδιά της.

Πρόσφατα έβγαλες μια φωτογραφία όπου ήσουν με την πλάτη γυμνή και έγινε μεγάλος ντόρος.

Ήταν λοιπόν στο πλαίσιο ενός post στο blog μου -τη νέα μου μεγάλη αγάπη- που αφορούσε το τεχνητό μαύρισμα με ασφαλή και φυσικό τρόπο. Δεν φαντάστηκα ποτέ ότι αυτή η φωτογραφία θα προκαλούσε. Μου φάνηκε αστείο! Άλλωστε έχω κάνει πολύ πιο sexy φωτογραφίσεις ακόμα και μετά τη γέννηση του Φίλιππου.

Read More

And More