Σίσσυ Χρηστίδου: Μας περιγράφει την ωραιότερη βόλτα του κόσμου!

Μια φωτογραφία στο Instagram και ένα post στο blog της Σίσσυς Χρηστίδου, μας περιγράφει την πιο όμορφη βόλτα του κόσμου. Αυτή δεν θα μπορούσε να είναι σε άλλο μέρος, εκτός από την αγαπημένη της Θεσσαλονίκη.

Το άγχος της τώρα είναι να καταφέρει κι ο μικρός της γιος, Μιχαήλ, να μάθει τον τόπο καταγωγής του τόσο καλά όσο και ο αδερφός του, Φίλιππος – Ραφαήλ. Εκεί πέρασαν το τριήμερο λοιπόν και μεταξύ άλλων γράφει η Σίσσυ: “Κάθε φορά ψάχνω την παραμικρή ευκαιρία να πάω Θεσσαλονίκη. Ένα ρεπό, μια αργία, μια καθαρά Δευτέρα στην προκειμένη. Πάνω από δέκα χρόνια ζω στην Αθήνα και όμως για μένα το σπίτι μου είναι εκεί. Εκεί που γεμίζουμε αγάπη, και εγώ και τα παιδιά μου. Εκεί που είναι τόσοι άνθρωποι που αγαπάμε και μας αγαπούν.

Και τώρα πια που οι υποχρεώσεις είναι πολλές και ο Φίλιππος πάει στην πρώτη δημοτικού γίνεται όλο και πιο δύσκολο να βρισκόμαστε εκεί συχνά. Η αγωνία μου λοιπόν είναι να μάθω στο μικρό μου, τον Μιχαήλ, πόσο μαγική είναι αυτή η πόλη. Γιατί εκείνος βρίσκεται εκεί όλο και πιο σπάνια και σίγουρα όχι όσο θα ήθελα. Θέλω να του μάθω ότι κατάγεται από ένα μέρος που ξεχειλίζει ομορφιά. Στα τοπία του και στους ανθρώπους του.”

Read More

And More