Σίσσυ Φειδά: “Δεν θα μιλήσω δημόσια για την μητέρα μου. Δεν θέλω να την κρίνω. Είναι μητέρα μου και την σέβομαι…”

“Δεν υπάρχει λόγος να μιλήσω δημόσια για ό,τι συνέβη με την μητέρα μου. Είναι μητέρα μου και δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να την κρίνω. ¨ο,τι κι αν έγινε, δεν παύει να είναι μητέρα μου και τη σέβομαι…”, λέει η Σίσσυ Φειδά στη νέα της συνέντευξη στο περιοδικό Like.
Η γνωστή διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων που πρόσφατα ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της Γιώργο Ανδρίτσο μιλά ανοιχτά για τον πολυσυζητημένο γάμο της στη Μύκονο, για την αλλαγή της εκκλησίας μετά από παρέμβαση του συζύγου της, αλλά και πόσα ακούστηκαν για τη μητέρα της. (Δες εδώ τι είχε πει η μητέρα της)

“Δεν θα ήθελα να το συζητώ δημόσια. Είναι ένα προσωπικό μου θέμα, που το γνωρίζει η οικογένειά μου, εγώ και οι δικοί μου άνθρωποι. Όπως δεν το έχω συζητήσει τόσο καιρό, δεν θα το κάνω και σήμερα… Αυτοί που πρέπει να γνωρίζουν τι ακριβώς συμβαίνει το γνωρίζουν…”, λέει για την μητέρα της και τη σχέση τους.
Όσον αφορά στο γάμο της, δηλώνει πως ήταν έτσι όπως τον φανταζόταν και παρόλο που θα μπορούσε να κοστίσει πολύ ακριβά, κάτι τέτοιο δεν συνέβη.
Ενώ, για την αλλαγή του χώρου που έγινε το μυστήριο (πήραν τους καλεσμένους από το εκκλησάκι και πήγαν σε βίλα της Μυκόνου για το γάμο), λέει για μια ακόμη φορά πως ήταν επιλογή του συζύγου της. Ο Γιώργος Ανδρίτσος φοβήθηκε μήπως τα κανάλια που είχαν βρεθεί εκεί της κάνουν άβολες ερωτήσεις και άλλαξε την εκκλησία τελευταία στιγμή.
Εκείνη εννοείται πως δεν του χάλασε χατίρι, αφού όπως εξομολογείται: “Είναι πολύ τυχερή που έχει τον Γιώργο στη ζωή της”. Ενώ, σε αυτούς που την ρωτούν αν σκέφτηκε καλά το βήμα του γάμου και λόγω διαφοράς ηλικίας απαντά: “Το σκέφτηκα πολύ, είναι αλήθεια. Είχα κάποιες αναστολές, αλλά το ξεπέρασα, για το λόγο ότι είναι ένας τρομερά έξυπνος άντρας”.

Διάβασε περισσότερα στο Like που κυκλοφορεί!

Read More

And More