Σίσσυ Φειδά: Ο γάμος, η σχέση με την μητέρα της και το παιδί που θέλει να κάνει!

“Στα παιδικά μου χρόνια δεν ήταν ιδανικά πάντα όλα”, αποκαλύπτει η Σίσσυ Φειδά σε συνέντευξή της στο Mega με μία και στην Χριστίνα Πολίτη. Η γνωστή διακοσμήτρια χώρων, μετά το γάμο στη Μύκονο και τα δημοσιεύματα που αφορούσαν στη σχέση με την μητέρα της, μίλησε για τα παιδικά τη χρόνια.
Η Σίσσυ με ειλικρίνεια αποκαλύπτει πως ήταν μοναχικό παιδί, όταν την ρωτούν αν ήταν πιο κοντά στην μαμά ή τον μπαμπά της. Ενώ, αφήνει να εννοηθεί πως το πρότυπο που είχε την οδήγησε στο να καθυστερήσει να παντρευτεί. ‘Το πιο σημαντικό για εμένα είναι ότι έκανα τη δική μου οικογένεια! Δεν έψαχνα να παντρευτώ. Έψαχνα να βρω τις συνθήκες και τον άνθρωπο για να δημιουργήσω τη δική μου οικογένεια. Να είμαι και να ανήκω κάπου”, είπε.

/

Για τον σύζυγό της Γιώργο Ανδρίτσο και το αν την φοβίζει η διαφορά ηλικίας ανέφερε: “Λόγω της διαφοράς ηλικίας που έχουμε (11 χρόνια), είχα τους ενδοιασμούς μου. Εκείνος ήταν πιο ενθουσιώδης και εγώ το είχα δει πιο συγκρατημένα”.
Όσον αφορά στα δημοσιεύματα για το γάμο της, δήλωσε: “Όταν ακούγονται ανακριβή και αναληθή πράγματα για εμένα, με θίγει και με πειράζει! Έχω μάθει να είμαι δυνατή στο πώς θα τα αντιμετωπίσω. Δεν επιτρέπω σε τίποτα και σε κανέναν να δηλητηριάσει εμένα και τις σχέσεις μου”.
Τέλος, σκέφτεται σύντομα να αποκτήσει παιδιά με τον σύζυγό της;
Δες το video για να μάθεις την απάντησή της…

Read More

And More