Το ξέσπασμα της Σίσσυς Φειδά: “Βρήκαν αφορμή να χτυπήσουν έναν άνθρωπο που δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα”

Λίγες μόλις ημέρες μετά το γάμο της με τον Γιώργο Ανδρίτσο στη Μύκονο και το δύσκολο διάστημα που πέρασε με το όσα ακούστηκαν για την προσωπική της ζωή, η Σίσσυ Φειδά ανοίγει την καρδιά της και μιλά για όλα.
Σε συνέντευξή της στο “ΕΓΩ”, η γνωστή σχεδιάστρια εσωτερικών χώρων αποκάλυψε πως περνά μια πολύ ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της στο πλευρό του συζύγου της, αλλά δεν έκρυψε τη στενοχώρια της με όλα όσα ακούστηκαν το τελευταίο διάστημα, μετά και τη συνέντευξη της μητέρας της. “Προφανώς ήταν δύσκολο και δυσάρεστο γεγονός… Θεωρώ ότι βρήκαν αφορμή να χτυπήσουν και να προκαλέσουν έναν άνθρωπο που δεν έχει δώσει ποτέ κανένα δικαίωμα. Από την άλλη δεν έχω τίποτα να απαντήσω σε όλα αυτά. Ο κόσμος καταλαβαίνει τα πάντα”.

Για το σχόλιο της στο twitter που ανέφερε “Μάνα μου είναι”, δήλωσε: “Είναι μια κατάσταση προσωπική και οικογενειακή που δεν θέλω να την συζητήσω”.
Στο αν κατάφερε να βγει αλώβητη από όλη αυτήν την κατάσταση είπε: “Δεν ξέρω πόσο αλώβητος βγαίνει κάποιος από δύσκολες καταστάσεις. Το θέμα είναι πώς θα τις διαχειριστεί. Δεν νομίζω ότι μπορεί να υπάρξει στο μέλλον πιο σοβαρό θέμα από αυτό που αντιμετώπισα”.

Τέλος, για την αλλαγή της εκκλησίας λίγο πριν το γάμο ανέφερε: “Η αλλαγή δεν ήταν δική μου επιλογή. Ήταν μια απόφαση που πήρε ο άντρας μου την τελευταία στιγμή – και όχι βέβαια γιατί θέλαμε να κρυφτούμε από τους φωτογράφους και τους δημοσιογράφους… Εκείνο που προσπάθησε ο Γιώργος να αποφύγει, ακριβώς λόγω των δυσάρεστων θεμάτων που προέκυψαν την τελευταία περίοδο, ήταν το ενδεχόμενο να με στενοχωρήσουν κάποιοι ίσως πιο επιθετικοί δημοσιογράφοι με κάμερες”.
Διάβασε περισσότερα στο “ΕΓΩ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More