Σίσσυ Φειδά: Έφυγε από το λιμάνι της Ραφήνας για Μύκονο, για το γάμο της!

Το Σάββατο είναι ο γάμος της Σίσσυς Φειδά και μπορεί όλο αυτό που έγινε με τη μητέρα της να την στενοχώρησε, όμως είναι κάτι που αφήνει πίσω της και εστιάζει μόνο στα καλά που έρχονται.

Το πρωί της Τετάρτης έφυγε από τη Ραφήνα για τη Μύκονο κι ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία, καλημερίζοντας τους φίλους της! Όσο για το πώς πήρε όλο αυτό που έγινε και ποιες είναι οι σχέσεις με τη μητέρα της;

/

H ίδια πληροφορήθηκε το γεγονός από την καλή της φίλη, Μαριλένα Παναγιωτοπούλου, η οποία λέει στο περιοδικό ΟΚ: “Στενοχωρήθηκε πολύ, είναι τόσο αξιοπρεπής και ευγενής και δεν της αξίζει όλο αυτό. Δεν έχει ενοχλήσει ποτέ κανέναν”.

Κι ο φίλος της Σίσσυς, ο Χρήστος Δεληλάμπρος, αποκάλυψε ότι η διακοσμήτρια και η μητέρα της δεν είχαν ποτέ καλές σχέσεις: “Με την μητέρα της δεν έχουν σχέσεις εδώ και πολλά χρόνια. Ουσιαστικά ποτέ δεν είχαν. Βέβαια η Σίσσυ την προσκάλεσε στο γάμο και ούτε ήθελε να κρύψει κάτι από αυτήν. Απλά η μητέρα της άρχισε να της λέει ότι θα φορέσει προκλητικά ρούχα και έτσι δημιουργήθηκε η διένεξη. Είχε καλέσει κι άλλους συγγενείς Σίσσυ αλλά μετά από αυτό δεν θα έρθουν, θα γίνει σε στενό κύκλο ο γάμος”.

Read More

And More