Σίσσυ Χρηστίδου: Οι 100 μέρες δίαιτας και η αλλαγή στο σώμα της!

Πριν από 100 μέρες (3 μήνες και κάτι) η Σίσσυ Χρηστίδου έβαλε στόχο να χάσει τα παραπάνω κιλά που την ταλαιπωρούσαν και τα κατάφερε! Η γνωστή παρουσιάστρια με επιμονή, υπομονή, σωστή διατροφή (είχε την Μαρία Ψωμά κοντά της) και γυμναστική… έφθασε το στόχο της.

Στις 70 μέρες του προγράμματός της είχε κατορθώσει να χάσει 8 κιλά και τώρα πια έφθασε στο επιθυμητό βάρος.
Ιδιαίτερα χαρούμενη μάλιστα, ανέβασε σήμερα στο Instagram μια φωτογραφία και έγραψε στο blog της: “Μετά από 100 ημέρες λοιπόν, κάπως καταφέραμε να σουλουπωθούμε και είμαστε έτοιμες για την παραλία. Γυμναστήκαμε, κρατηθήκαμε και πεινάσαμε. Αυτό ακριβώς λοιπόν είναι το θέμα. Βγαίνοντας από μια δίαιτα υπάρχει ο κίνδυνος να πέσεις με το μούτρα στο φαγητό και να γυρίσεις εκεί που ξεκίνησες.
Είναι και αυτό το καλοκαιράκι βρε παιδί μου.. Λίγο η παραλία, λίγο τα ουζερί, τα παγωτά, λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και το αγόρι μου (…που τρώει και δεν παχαίνει!)” και έδωσε τις δικές της συμβουλές για να κρατηθούμε το καλοκαίρι.

“Δίαιτα day 100. Φτου και βγαίνω! #ΔιατροφήΚαιΔιακοπές” #NewPost #Blog www.sissychristidou.com

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Sissy (@sissychristidou) στις

Μην ξεχνάς όμως, πως σε όλο αυτό βοηθά και η καλή ψυχολογία, κάτι που είχε σίγουρα η Σίσσυ, αφού ο σύζυγός της Θοδωρής Μαραντίνης την στήριξε σε αυτήν την προσπάθειά της!

Read More

And More