Σίσσυ Χρηστίδου: Ξέγνοιαστο Σαββατοκύριακο και με νέο look!

Η Σίσσυ Χρηστίδου διανύει μια από τις ωραιότερες περιόδους της ζωής της. Η σχεδίαση ρούχων την έχει απορροφήσει ενώ έχει ανανεωθεί και εξωτερικά αφού εδώ και αρκετό καιρό κάνει δίαιτα κι έχει χάσει αρκετά κιλά.

Πριν λίγες μέρες, λοιπόν, αποφάσισε να συνδυάσει αυτή την ανανέωση και με ένα ολοκαίνουριο look στα μαλλιά!


“Λατρεύω τα νέα μου μαλλιά” έγραψε κάτω από αυτή την photo. Την αλλαγή στο χρώμα έκανε ο hair colortist των stars, Νικόλας Βιλλιώτης ενώ το κούρεμα η Ρούλα Σταματοπούλου. Πρόκειται για ένα ανοιχτό καστανό με φυσικά ξανοίγματα στα τελειώματα σαν να τα έχει προκαλέσει ο ήλιος!

/

Και αυτή η ανανέωση στην εμφάνιση συνδυάστηκε με ανανεωτική διάθεση που την συντρόφευσε όλο το Σαββατοκύριακο! Λίγο αργότερα, η Σίσσυ Χρηστίδου ανέβασε την παραπάνω φωτό και αναρωτιόταν να κάνει sup (πρόκειται γι’αυτό το θαλάσσιο σπορ με την σανίδα).

Και μπορεί να δέχτηκε και πάλι αρνητικά σχόλια για μια φωτογραφία που ανέβασε με το loοk ενός κοριτσιού, αλλά όλο αυτό έδειχνε να μην την πτοεί αυτή τη φορά κι έτσι δεν έδωσε συνέχεια.

/
Τέλος, ανέβασε μια ακόμη φωτό από το αυτοκίνητο που δείχνει στο πίσω κάθισμα τον γιο της με ένα κορίτσι της ηλικίας του να… φλερτάρουν!

Ένα όντως γεμάτο Σουκού για την όμορφη παρουσιάστρια!

Read More

And More