Γ. Σκαφιδά: “Στο Νησί βούρκωσα πολλές φορές!”

Για το ρόλο της Μαρίας Πετράκη που υποδύεται στην επιτυχημένη σειρά του Mega “Το Νησί”, τα γυρίσματα και την εμπειρία από τη διαμονή της στην Κρήτη μίλησε η Γιούλικα Σκαφιδά.

“Στο Νησί μου συνέβη πολλές φορές να βουρκώσω κοιτώντας μια σκηνή από το μόνιτορ” , αποκάλυψε η νεαρή ηθοποιός σε συνέντευξή της στο “Πρώτο Θέμα”. “Δάκρυσα από το τρέιλερ κιόλας, όταν ο Τάσος Νούσιας βγάζει λόγο στους Σπιναλογκίτες και τους προτρέπει: “Όσο μας μένει ζωή ας προσπαθήσουμε να την κάνουμε όσο καλύτερη γίνεται”. Επίσης, στο πρώτο επεισόδιο με την αποχώρηση της Ελένης για το νησί”, συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τα γυρίσματα και τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν, η Γιούλικα παραδέχτηκε ότι οι περισσότερες δυσκολίες οφείλονταν στον καιρό. “Το κρύο, ειδικά στη Σπιναλόγκα ήταν τσουχτερό. Μια μέρα θυμάμαι ότι δεν μπορούσαμε να επιστρέψουμε από τη Σπιναλόγκα στην Πλάκα και καλέσαμε το Λιμενικό.”, είπε και πρόσθεσε: “Θυμάμαι και τη ζέστη το καλοκαίρι, όταν ήμασταν πολύ καλά ντυμένοι για να γυρίσουμε μια σκηνή που υποτίθεται ότι ήταν γυρισμένη το χειμώνα”.
Για το ρόλο της Μαρίας Πετράκη που υποδύθηκε, η ίδια παραδέχτηκε πως είχε δυσκολίες αλλά με την καθοδήγηση του σκηνοθέτη τα κατάφερε. “Εγώ προσωπικά αγχώθηκα και δυσκολέυτηκα αρκετά, αλλά νομίζω πως τελικά τα κατάφερα… Ο ρόλος της Μαρίας με συγκίνησε από την αρχή, διαβάζοντας το σενάριο. Δεν μπορείς να μην επηρεαστείς, να μην ταυτιστείς με την ηρωίδα σου, να μην κλάψεις και να μην πονέσεις… Όλους αυτούς τους 14 μήνες η Μαρία ήταν η συντροφιά μου”, ανέφερε.

Τέλος για την αντιστροφή του ρόλου της με την Ευγενία Δημητροπούλου, η Γιούλικα είπε το εξής: “Στο βιβλίο η Άννα είναι η μεγαλύτερη και η Μαρία η μικρότερη. Νομίζω έχουν 2 χρόνια διαφορά. Επειδή η Ευγενία είναι μικρότερη μου αποφασίσαμε να αντιστρέψουμε τους ρόλους και να κάνω εγώ την μεγάλη. Η Βικτόρια Χίσλοπ συμφώνησε και μάλιστα μας είπε πως θα έπρεπε να είναι και στο βιβλίο έτσι”.

Read More

And More