Πίσω στην κορυφή της σελίδας
29.01.2012 | 16:22

Το σκάφος της Ζέτας και του Μιχάλη στα δίχτυα του ΣΔΟΕ

Το σκάφος της Ζέτας και του Μιχάλη στα δίχτυα του ΣΔΟΕ
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Ένα πλωτό “διαμάντι” για να ταξιδέψουν τον έρωτά τους αγόρασε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στην αγαπημένη του Ζέτα Μακρυπούλια. Πριν προλάβουν όμως να το χαρούν το πολυτελές σκάφος μπήκε στο μικροσκόπιο του ΣΔΟΕ.

Το 18μετρο κότερο με το οποίο ο τραγουδιστής σχεδίαζε να οργώσει το Αιγαίο και το Ιόνιο “ξεσκονίζεται”, σύμφωνα με την RealLife, από την υπηρεσία Οικονομικού Εγκλήματος καθώς έχει δηλωθεί ως επαγγελματικό.Ο Μιχάλης εμφανίζεται να κατέβαλε σε Έλληνα επιχειρηματία το ποσό των 380.000 ευρώ για να αποκτήσει το βρετανικό σκαρί. Ο τυπικός έλεγχος του ΣΔΟΕ ωστόσο, σύμφωνα με την εφημερίδα, αποκάλυψε ότι το σκάφος είναι δηλωμένο ως επαγγελματικό και μάλιστα ανήκει σε ναυτιλιακή εταιρία. Η μεγαλύτερη έκπληξη είναι ότι ο αντιπρόσωπος της συγκεκριμένης εταιρίας εμπορεύεται τυρόπιτες ενώ εμφανίζει στην εφορία ετήσιο εισόδημα 3.000 ευρώ!

Ο έλεγχος λοιπόν των στοιχείων του “ΖΕΜΙ” είχε ως αποτέλεσμα να δεσμευθεί το σκάφος μέχρι να ξεκαθαριστεί πλήρως η ιδιοκτησία του. Θα πάρει καιρό λοιπόν μέχρι ο Μιχάλης και η Ζέτα να πραγματοποιήσουν το όνειρο να ταξιδέψουν στον Αργοσαρωνικό και το Αιγαίο αφήνοντας πίσω τους την περιπέτεια με τους ελεγκτικούς μηχανισμούς.

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 20:51

Top 10