Δ. Σκαρμούτσος: “Είναι θέμα τύχης ότι είμαι ακόμη ζωντανός!”

Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν στα 19 του χρόνια έφυγε για την Αμερική, την αγάπη του για την μαγειρική, τη νέα του εκπομπή στο Mega, αλλά και τη σχέση του με την Μαριέττα Ντάνα, με την οποία ζει σαν παντρεμένος μίλησε στο “ΟΚ!” ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.
Μιλώντας για τα πρώτα χρόνια στην Αμερική δήλωσε: “Όταν φεύγεις από την Ελλάδα στα τέλη της δεκαετίας του ’80 όλα σου φαίνονται ωραία γιατί έχεις άγνοια κινδύνου. Όταν προσγειώθηκα στο αεροδρόμιο και είδα γύρω μου φώτα, ψηλά κτήρια και χιλιάδες κόσμο από άλλες φυλές έπαθα σοκ… Και βέβαια έχοντας συνηθίσει να μένω σε έναν τόπο με μηδέν εγκληματικότητα, όταν πήγα εκεί δεν φανταζόμουν τι θα συναντούσα. Πήγαινα στο Κόμπον και έκανα παρέα με νέγρους κινδυνεύοντας αν δεν με συμπαθούν να με σπάσουν στο ξύλο”.

Για τα ναρκωτικά και τους άλλους πειρασμούς ανέφερε: “Είναι θέμα τύχης που είμαι ακόμη ζωντανός. Γιατί έπινα πολύ, έκανα και χρήση ναρκωτικών και από ένα σημείο και μετά, είχα σαλτάρει”.
Για τη σχέση του με την Μαριέττα Ντάνα, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος εξομολογήθηκε: “Κεραυνοβολήθηκα όταν την είδα, αλλά ήθελα να αφήσω ένα περιθώριο για να δω πώς θα εξελιχθεί η σχέση” και συμπλήρωσε: “Με την Μαριέττα ζούμε σαν παντρεμένοι, οπότε δεν βρίσκω τον λόγο να παντρευτούμε”.
Διάβασε περισσότερα στο “ΟΚ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More