Χρυσό Μετάλλιο για το Skinos στα SIP Awards

Μια ακόμα διάκριση του Skinos στα SIP, έναν από τους σημαντικότερους Διαγωνισμούς στο χώρο των αλκοολούχων ποτών παγκοσμίως.

Το Χρυσό Μετάλλιο, στην κατηγορία Liquers, κατάφερε να κερδίσει το Skinos Mastiha Spirit, στα Spirits International Prestige (SIP) Awards, που έγιναν πρόσφατα στο Λας Βέγκας.

Την διάκριση την καθιστά ακόμα σημαντικότερη ο ανταγωνισμός: Η ομάδα των 70 κριτών επέλεξε τους «νικητές» μεταξύ 306 ποτών από περισσότερες από 20 χώρες του κόσμου, μεταξύ αυτών κάποια από τα διασημότερα της αγοράς.

Κριτήριο της επιτροπής αποτελεί η παλέτα του καταναλωτή και λάτρη των αλκοολούχων ποτών, ο οποίος επιβραβεύει την πραγματική και ουσιαστική αξία ενός ποτού.

Αυτό θα είναι το 3ο βραβείο που απονέμεται στο Skinos μετά από τα χρυσά και ασημένια μετάλλια στο San Francisco World Spirits Competition 2011 και 2013.

Η βράβευση αυτή συμπίπτει με την εδραίωση του Skinos στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. Ήδη ο Skinos διατίθεται σε 20 πολιτείες, κερδίζοντας την προτίμηση όλο και περισσότερων bartenders στα πιο καθιερωμένα cocktail bars των ΗΠΑ, ενώ παράλληλα η παρουσία του επεκτείνεται εντυπωσιακά πέρα από τα όρια των Ελληνικών κοινοτήτων.

Για να μάθεις περισσότερα σχετικά με τα SIP Awards επισκέψου το www.SIPAwards.com

Μερικά στοιχεία για το Skinos Mastiha Spirit:

Ο Skinos παράγεται από την απόσταξη υψηλής ποιότητας μαστίχας χωρίς τη προσθήκη μαστιχελαίων ή άλλων αρωμάτων. Η συνταγή και η διαδικασία παραγωγής αποτελεί το μυστικό μιας ξεχασμένης παράδοσης που «ξεθάψαμε» μετά απο μεγάλη προσπάθεια και έρευνα στη γεννέτειρά της, τη Χίο.

O Skinos Mastiha Spirit είναι το μεγαλύτερο Ελληνικό λικέρ σε πωλήσεις στην Ελλάδα και το πρώτο σε εξαγωγές σε πάνω από 15 χώρες.
Είναι εντυπωσιακό ότι σε όλες τις αγορές του εξωτερικού ο Skinos δεν μένει στα στενά όρια των Ελληνικών κοινοτήτων αλλά κατακτά την αφρόκρεμα των Bartenders ως το αυθεντικό Μεσογειακό ποτό.
Ήδη με βάση το Skinos αναπτύσσεται ένα νέο concept στον κόσμο των κοκτέιλς, το Mediterranean Cocktailing, που έρχεται να διεκδικήσει το δικό του ζωτικό χώρο στο διεθνές στερέωμα του bartending.

Εκφράζει τις πραγματικές αξίες και το lifestyle της Μεσογείου. Τον απολαμβάνεις παγωμένο ως χωνευτικό μετά από ένα Μεσογειακό γεύμα ή σαν long drink στην μπάρα ενός κοσμοπολίτικου Μεσογειακού προορισμού (Μύκονος, Βαρκελώνη, Μονακό, Βυρηττός).

www.myskinos.com
www.facebook.com/SkinosMastihaSpirit
www.youtube.com/SkinosMastihaSpirit

Read More

And More