Α. Σκλεναρίκοβα: τα χρέη στο Δημόσιο και το “λουκέτο” στο spa στο Λιτόχωρο

Σοβαρά οικονομικά προβλήματα φαίνεται πως αντιμετωπίζει η πρώην σύζυγος του Κριστιάν Καρεμπέ, Αντριάνα Σκλεναρίκοβα που αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες στην Ελλάδα, επειδή την έπνιξαν τα χρέη.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Real Life” οι οφειλές της εταιρείας της προς το Δημόσιο, την ανάγκασαν να διακόψει τη συνεργασία της με το hotel spa στην Πιερία. Συγκεκριμένα, η εταιρεία της δεν έχει καταβάλει τις οφειλές σε ΙΚΑ – εφορία, με αποτέλεσμα στα γραφεία της στην Αθήνα να φθάνουν συνεχώς ειδοποιητήρια.
Μάλιστα, ο νομικός εκπρόσωπος της εταιρείας AKD Hellas είναι ο Αλέν Λεγκού, ο οποίος είναι και πρόεδρος της εταιρείας στην Γαλλία, κινδυνεύει να συλληφθεί αν έρθει στην Ελλάδα, εφόσον δεν έχει ρυθμίσει τις οφειλές της εταιρείας.
Η πρώην σύζυγος του παλαίμαχου Γάλλου ποδοσφαιριστή, πριν από δυο χρόνια είχε συνεργαστεί με το ξενοδοχείο και spa center Dion Palace του πλαστικού χειρουργού Γιώργου Σαβλιάδη, που βρίσκεται στο Λιτόχωρο
Το πρόβλημα τώρα είναι ότι ο Λεγκού και η Σκλεναρίκοβα δεν φάνηκαν συνεπείς και δεν έστειλαν προϊόντα spa στην Ελλάδα χωρίς να πληρωθούν, με αποτέλεσμα να λυθεί η συνεργασία και η εταιρεία να μείνει στον αέρα!

Read More

And More