Φαίη Σκορδά: Στην παρουσίαση παιδικού βιβλίου με τον Γιώργο και τον μικρό Γιαννάκη!

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας μπορεί να έχουν ένα έντονο πρόγραμμα κατά την διάρκεια της εβδομάδας αλλά φροντίζουν να αφοσιώνονται πάντα στους δύο γιους τους τα Σαββατοκύριακα.

Κάπως έτσι, λοιπόν, το πρωί του Σαββάτου οι δύο από τους τρεις άντρες του σπιτιού, ο Γιώργος Λιάγκας μαζί με τον μικρό Γιαννάκη, βρέθηκαν σε παρουσίαση βιβλίου που έκανε η Φαίη Σκορδά.

Πρόκειται για το νέο παραμύθι της Νάντιας Λιαρέλλη «Ο Ρίκος, ο Ριρίκος και η μικρή Γλυκερία» το οποίο είναι ένα μάθημα ζωής για μικρούς και μεγάλους.

Την παρουσίαση του τρυφερού παραμυθιού που περνάει βαθιά νοήματα έκαναν η Φαίη Σκορδά μαζί με την Μαρία Χούκλη καθώς και την Μαρία Μανιά, πρόεδρο του Make A Wish Ελλάδος, ενώ πολλοί ακόμη διάσημοι έδωσαν το “παρών”.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο Θέμης Γεωργαντάς, η Σάσα Σταμάτη και ο Γιάννης Λάτσιος τίμησαν με την παρουσία τους τόσο την συγγραφέα όσο και τις δύο κυρίες της παρουσίασης.

Κοντά στην συγγραφέα βρέθηκε και η διευθύντρια προγράμματος του Αντέννα, Κατερίνα Γκαγκάκη.

Από την παρουσίαση του βιβλίου φυσικά και δεν θα μπορούσαν να λείπουν ο Στρατής Λιαρέλλης, σύζυγος της Νάντιας Λιαρέλλη αλλά και ο Γιώργος Λιάγκας με τον μικρό Γιαννάκη.

Μετά το τέλος της παρουσίασης, η Φαίη Σκορδά διάβασε μέρος του παραμυθιού στον γιο της ο οποίος βρίσκονταν στην αγκαλιά του μπαμπά του.

Read More

And More