H Φ. Σκορδά κάνει τις τελευταίες αγορές για τον ερχομό του μπέμπη!

Η Φαίη Σκορδά, σύμφωνα με το περιοδικό ”HELLO”, το προηγούμενο Σάββατο μπήκε στον μήνα της κι από στιγμή σε στιγμή, θα διαβεί την πόρτα του μαιευτηρίου, προκειμένου να καλωσορίσει τον μικρό της πρίγκιπα, καρπό της αγάπης της με τον Γιώργο Λιάγκα. Εκείνος δεν λείπει λεπτό από κοντά της και φρόντισε να μετακομίσουν στη νέα τους κατοικία στη Βουλιαγμένη, πριν η Φαίη γεννήσει. Kι οι δυο τους περιμένουν με μεγάλη αγωνία τον ερχομό του μπέμπη.

Το ίδιο και ο πατέρας του Γιώργου, Γιάννης Λιάγκας, που βρίσκεται εξίσου δίπλα στην Φαίη και του οποίου το όνομα θα πάρει και ο Λιάγκας Junior! Η Φαίη όλο αυτό το διάστημα, έχει πάρει μόνο 12 κιλά, κάτι που δεν την απασχολεί και δεν την αγχώνει καθόλου. Άλλωστε τα καλλίγραμμα πόδια της, εξακολουθούν να κλέβουν τις εντυπώσεις. Το πρωί του Σαββάτου που πέρασε, λοιπόν, η γλυκιά παρουσιάστρια έκανε βόλτες στα μαγαζιά του Κολωνακίου, μαζί με τους γονείς της, Δημήτρη και Εύα.

Οι τρεις τους απόλαυσαν τον καλό καιρό κι έκαναν μαζί τις τελευταίες, για το παιδικό δωμάτιο, αγορές, που οι τοίχοι του έχουν αποχρώσεις του γαλάζιου και κοσμούνται από ήρωες της Disney! Μικροί και μεγάλοι θαυμαστές την σταματούσαν, για να της ευχηθούν τα καλύτερα για την ίδια και το μωράκι που περιμένει από μέρα σε μέρα, καθώς και για να της δώσουν συγχαρητήρια για την επιτυχία του ”Πρωινό mou”.

Διάβασε περισσότερα στο ”ΟΚ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More