Σκληρή επίθεση της Βάνας Μπάρμπα σε Σκορδά – Λιάγκα!

Σφοδρή επίθεση με καυστικά σχόλια εξαπέλυσε η Βάνα Μπάρμπα ενάντια στο τηλεοπτικό δόδυμο Σκορδά-Λιάγκα. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την επεισοδιακή τους συνάντηση στο πλατώ της εκπομπής του Mega, την αντίδρασή της και αποκάλυψε πόσο την πρόσβαλε η στάση τους…

Η διάσημη Ελληνίδα ηθοποιός φωτογραφήθηκε για το περιοδικό “ΟΚ!”, στην πρώτη επίσημη παρουσίαση του Αman Sveti Stefan Luxury Resort στο Μαυροβούνιο και μίλησε για όλους και για όλα.

Αναφερόμενη στην τηλεοπτική σύναντηση με το δίδυμο Λιάγκα – Σκορδά στα μέσα της σεζόν, η ίδια ανέφερε πως δεν μετάνιωσε για τη συμπεριφορά της. “Δεν μετάνιωσα γιατί ήμουν ο εαυτός μου. Εκτέθηκα και φέρθηκα όπως αισθάνθηκα. Όταν ο Λιάγκας είπε πως και στον Χάρισον Φορντ θα έδινε πέντε λεπτά, απάντησα πως δεν είναι ο Λάρι Κινγκ. Αισθάνθηκα ότι με προσβάλουν, ότι δεν με σέβονται. Δεν θεωρώ ότι είμαι σπουδαίο άτομο, αλλά είμαι χρόνια σε αυτή τη δουλειά. Ξεπέτα σε ‘μένα δεν κάνει κανείς. Δεν είναι και δύο άνθρωποι που θα μπορούσα να σεβαστώ έπειτα από αυτό”, ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ακόμη, η διάσημη ηθοποιός δήλωσε: “Αν με καλούσε ο Γιώργος Μαρίνος ή ο Λάκης Λαζόπουλος, θα εμφανιζόμουν και για ένα δευτερόλεπτο. Όταν το δίδυμο αυτό χτίσει τη δική του ιστορία στην τηλεόραση, τότε θα τους σεβαστώ. Ούτε εκείνοι το έκαναν όμως. Πήγα να φύγω πριν με βγάλουν στον αέρα και έστρεψαν την κάμερα επάνω μου νομίζοντας ότι θα υποκριθώ και θα κάνω τη γλυκιά. Δεν μου αρέσει η εκπομπή τους και δεν θεωρώ ότι κάνουν σωστά τη δουλειά τους, γιατί νομίζουν ότι βρίσκονται στο σπίτι τους και κάνουν χαβαλέ. Είναι συμπαθητικά παιδιά, αλλά πρέπει να μάθουν να σέβονται τη διαδρομή του καθενός”.

Δες το Video από την αποχώρηση της Βάνας Μπάρμπα από το “Πρωινό mou”;

Στη συνέχεια, βέβαια, μίλησε και για την Ελένη Μενεγάκη. “Ήμουν πολύ αυστηρή απέναντί της. Πήγα όμως στην εκπομπή της, για να της ζητήσω με αυτόν τον τρόπο συγγνώμη, και εκείνη ήταν άψογη μαζί μου. Θεωρώ ότι είναι ένα κορίτσι που έχει καλοσύνη. Είναι όμως και μεγάλη σταρ και τη συνοδεύει μια έντονη παραφιλολογία που επηρεάζει και εμάς καμιά φορά. Η Ελένη είναι από τα πολύ καλά στοιχεία της ελληνικής τηλεόρασης”, σημείωσε.
Διάβασε περισσότερα στο “ΟΚ!” που κυκλοφορει!

Read More

And More