Σκορδά – Λιάγκας: Μαζί και του χρόνου στο Mega;

Ανανεώνουν το ραντεβού τους με το τηλεοπτικό κοινό για το Σεπτέμβρη ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά. Το γνωστό ζευγάρι θα συνεχίσει και του χρόνου στο “Πρωινό mou”.

Αίσιο τέλος είχαν οι συζητήσεις των δυο παρουσιαστών του Mega. Αν και ήταν γνωστό πως τόσο οι ίδιοι, όσο και το κανάλι ήθελαν να συνεχίσουν τη συνεργασία του, το οικονομικό αποτελούσε το μεγαλύτερο εμπόδιο για την τελική απόφαση. Παρά τη μεγάλη επιτυχία που είχε η πρωινή εκπομπή, τα έξοδα είναι πολλά και η δύσκολη οικονομική συγκυρία έκανε τους παρουσιαστές να μην θεωρούν τίποτα δεδομένο.
Σύμφωνα με την “Espresso” το μεγάλο θριλερ για το “Πρωινό mou” έλαβε τέλος, αφού πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του διευθυντή προγράμματος του Mega Πέτρου Μπούτου και του Γιώργου Λιάγκα. Το κανάλι πρότεινε επέκταση του συμβολαίο τους για δυο χρόνια, αλλά τελικά ο Γιώργος και η Φαίη υπέγραψαν μονοετές συμβόλαιο, όπως και πέρσι, γιατί δεν θέλουν να δεσμευτούν επαγγελματικά για τα επόμενα δυο χρόνια.
Ακόμη, αξίζει να σημειωθεί ότι οι νέες οικονομικές αποδοχές του ζευγαριού θα είναι λίγο μειωμένες σε σχέση με την περασμένη χρονιά, λόγω των οικονομικών δυσκολιών.

Το ζευγάρι πάντως φαίνεται να είναι ικανοποιημένο από την έκβαση της συνάντησης και την ανανέωση του συμβολάιου του με το Μεγάλο Κανάλι. Η Φαίη άλλωστε, μιλούσε πριν από λίγα 24ωρα με τους συνεργάτες της εκπομπής και έλεγε χαρακτηριστικά: “Και εγώ και ο Γιώργος θα μείνουμε στο Mega. Αυτό που δεν μπορώ, όμως, να πω αυτή τη στιγμή είναι το αν θα είμαστε μαζί στη ίδια εκπομπή. Μπορεί και να είμαστε χωριστά!”. Σύμφωνα με το “People” το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου οι άνθρωποι του καναλιού θα μπορούν να ανακοινώσουν και επίσημα το τι θα συμβεί του χρόνου.`

Read More

And More