Φ. Σκορδά – Γ. Λιάγκας: Ρομαντική απόδραση πριν την έναρξη της εκπομπής

H Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας, μπορεί αυτή τη στιγμή να βρίσκονται στην Αθήνα και να ετοιμάζουν την τηλεοπτική τους επιστροφή, πριν λίγες ημέρες όμως, οι δυο τους απόλαυσαν μια μίνι εκδρομή στην Πελοπόννησο.

Το ζεύγος Λιάγκα, μπορεί να μην κατάφερε να μείνει μόνο του κατά τη διάρκεια του Αυγούστου και τελικά να μην πραγματοποίησε κρουαζιέρα στο Ιόνιο, μπόρεσε όμως, να ξεκλέψει λίγο χρόνο, προκειμένου να ξεκουραστεί και να γεμίσει τις μπαταρίες του για τη νέα τηλεοπτική σεζόν που έρχεται.

Μάλιστα, το ρομαντικό τριήμερο για δύο πραγματοποιήθηκε στην όμορφη Μάνη! Κι όλα αυτά, αφού η Φαίη κανόνισε πρώτα να έρθουν οι γονείς της από το Κιλκίς για baby sitting στον μικρό Γιαννάκη, κάτι που όπως διαβάσαμε στο περιοδικό ”Hello”, έκαναν με ιδιαίτερη ευχαρίστηση.

Ο φακός λοιπόν, του περιοδικού, απαθανάτισε τη γνωστή παρουσιάστρια, λίγο μετά τις απαραίτητες αγορές για να μην λείψει τίποτα από τον μικρό της πρίγκιπα και τους γονείς της, κατά το διάστημα που θα απουσίαζε.

Τέλος, σύμφωνα με το Hello, ο Γιώργος και η Φαίη, όσο παρέμειναν στη Μάνη, έκαναν βόλτες στα δρομάκια της, απόλαυσαν παραδοσιακά πιάτα και κατάφεραν να σκεφτούν και να καταλήξουν σε λύσεις για στήλες και πρόσωπα του ”Πρωινό Mou”.

Διάβασε περισσότερα στο “HELLO” που κυκλοφορεί!

Read More

And More