Φ. Σκορδά: Τι είπε για την αλλαγή της εκπομπής της Μενεγάκη και το επίδομα!

H Φαίη Σκορδά είχε χθες την ονομαστική της γιορτή αφού το όνομα της είναι Σοφία. Και το tv weekend άδρασε της ευκαιρίας και πρόβαλε συνέντευξη της παρουσιάστριας όπου μίλησε για τα πάντα. Και δεν θα μπορούσε να ξεκινήσω διαφορετικά από το να σχολιάσει την μετακίνηση της Ελένης Μενεγάκη από την πρωινή ζώνη στη μεσημεριανή λέγοντας χαρακτηριστικά πως η Ελένη είναι μία από τις σημαντικότερες τηλεοπτικές προσωπικότητες. “Εγώ δεν τα βλέπω όλα σε σχέση με μας. Δεν αλλάζει κάτι. Η Ελένη ό,τι ώρα και να κάνει εκπομπή, η ίδια θα είναι. Δεν πιστεύω σε αυτά. Πιστεύω στους ανθρώπους και τις ομάδες. Η Ελένη δεν έχει να αποδείξει απολύτως τίποτα. Δεν αλλάζει ο άνθρωπος επειδή αλλάζει ώρα η εκπομπή του”.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί και για το ποιά είναι η γνώμη της που η Ελένη Μενεγάλη πέρνει το επίδομα τρίτεκνης μητέρας. “Όλοι είμαστε ίσοι απέναντι στον νόμο, είτε πρόκειται για κάτι καλό, είτε πρόκειται για κάτι άσχημο. Το δικαιούται, δεν το δικαιούται; Το δικαιούται. Αλλά πέρα από αυτό, δεν υπάρχει κάποιος νόμος που λέει ότι εάν μια οικογένεια έχει υψηλό εισόδημα δεν το δικαιούται. Ούτε ξέρουμε εάν το παίρνει και δεν το δίνει κάπου”.

Στη συνέχεια μίλησε και για μία άλλη πολυσυζητημένη προσωπικότητα την Ευγενία Μανωλίδου όπου η ίδια πιστέυει πως κάτι θα κάνει τηλεοπτικά αφού δεν είναι λίγες οι εκπομπές που ξεκινούν στα μέσα της σεζόν.

Τέλος αναφέρθηκε και για την δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στον χώρο των media όπου ευχήθηκε να υπάρχει αισιδοξία αφού η ανασφάλεια είναι πολύ μεγάλη.

Read More

And More