Φ. Σκορδά: Οι τελευταίες βουτιές και το δώρο-έκπληξη του Γιώργου για τη γιορτή της!

Χαλαρά και ήρεμα πέρασε την ονομαστική της εορτή μαζί με την οικογένειά της η Φαίη. Η γνωστή παρουσιάστρια που έχει βαφτιστεί Σοφία, δέχθηκε πριν από λίγες μέρες τις ευχές των αγαπημένων της και πήρε ένα δώρο-έκπληξη από τον σύζυγό της.
Αν και πολλοί δεν γνωρίζουν ότι η Φαίη γιορτάζει το Σεπτέμβρη, ο άντρας της ζωής της είναι αυτός που της είπε πρώτος τα “Χρόνια Πολλά”. Ο ίδιος μάλιστα έκανε δώρο στην Φαίη ένα ζευγάρι παπούτσια, που είχε “λατρέψει” από την πρώτη στιγμή.

Οι δυο τους μαζί με τον μικρό Γιάννάκη αποφάσισαν να διασκεδάσουν και να χαλαρώσουν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο και γι’ αυτό αφιέρωσαν τις δυο μέρες σε βόλτες. Έτσι το πρωί του Σαββάτου, αφού πήγαν τη βόλτα τους στα μαγαζιά της Γλυφάδας, κατευθύνθηκαν ως τον “Αστέρα”, όπου έκαναν τις τελευταίες τους βουτιές στη θάλασσα.

Ο φωτογραφικός φακός του “HELLO!” τους απαθανάτισε την ώρα που έφθασαν στη θάλασσα. Ο Γιώργος Λιάγκας έκανε αμέσως τις βουτιές του, ενώ η Φαίη έμεινε για λίγο μαζί με τον γιο της και μετά βουτηξε. Η γνωστή παρουσιάστρια φορούσε ένα μπικίνι που αναδείκνυε το καλλίγραμμο κορμί της, δείχνοντας πως έχει χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης.

Δες φωτογραφίες:

Διάβασε περισσότερα στο “Hello!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More