Έξαλλη η Φ. Σκορδά με θέμα και σχόλιο της Σ. Σταμάτη για την Ε. Κωνσταντινίδου

Φωτιά πήρε σήμερα το πρωί το πλατό του Πρωινό mou -και κυριολεκτικά- με αφορμή ένα από τα θέματα που παρουσίασε η Σάσα Σταμάτη.

“Ήταν μια κυρία εκεί, η οποία παρενέβει και διέκοψε τη συνέντευξη Μακρυπούλια – Μουτσινά. Το έχει κάνει χόμπι…”, είπε η Σάσα προλογίζοντας βίντεο από την πρεμιέρα της ταινίας του Πέτρου Φιλιππίδη, “Ακάλυπτος”, όπου η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου προέτρεψε τον Νίκο Μουτσινά και την Ζέτα Μακρυπούλια να κατευθυνθούν προς τον Πέτρο Φιλιππιδή την ώρα που οι δύο ηθοποιοί έκαναν δηλώσεις.
“Μόνο εσύ το πιστεύεις αυτό. Ένα θέμα τίποτα! Στα σχόλιά σου δεν μπορείς να είσαι τόσο απόλυτη…”, είπε η Φαίη στην Σάσα αμέσως μετά την προβολή του βίντεο. Η επιμονή της Σάσας όμως και το σχόλιο της για τα κόκκινα μαλλιά της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου προκάλεσε την έκρηξη της παρουσιάστριας…
“Είσαι κακιά άνευ λόγου. Είσαι εκτός θέματος! Αυτό που λες είναι εκτός θέματος. Αυτό που λες με προσβάλλει! Τι σημαίνει χάσαμε τα θέματα; Για μένα αυτό το θέμα που είδα ήταν αρκετό. Το τίποτα το κάνεις θέμα!”, είπε εξοργισμένη η Φαίη Σκορδά.

Δες το … επίμαχο βίντεο στο zappit

Read More

And More