Στη Θεσσαλονίκη με την Δ. Βανδή η Φ. Σκορδά, στην Τήνο ο Γιώργος Λιάγκας

Χωριστά φαίνεται πως θα περάσουν το Σαββατοκύριακο ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά. Το γνωστό ζευγάρι αποφάσισε να εκμεταλλευτεί τον όμορφο καιρό και να κάνει μια μικρή εξόρμηση για το Σαββατοκύριακο, αλλά οι δυο τους διάλεξαν διαφορετικούς προορισμούς.
Η όμορφη Φαίη βρίσκεται από χθες στη Θεσσαλονίκη, όπου συναντήθηκε με τον καλό της φίλο Δημήτρη Γιαννέτο, αλλά και την Δέσποινα Βανδή. Οι τρεις τους έκαναν τη βόλτα τους και διασκέδασαν μαζί το χθεσινό βράδυ. Η ίδια η Δέσποινα, μάλιστα ανέβασε φωτογραφίες από την έξοδό τους στο Instagram.

Η Φαίη μάλιστα, αναμένεται να μείνει στη Θεσσαλονίκη τουλάχιστον μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου, αφού θα βρεθεί σε γνωστό βιβλιοπωλείο και θα προλογίσει την παρουσίαση του βιβλίου της Ράνιας Θρασκιά στη συμπρωτεύουσα.
Από την άλλη πλευρά, ο Γιώργος Λιάγκας για μια ακόμη φορά δεν μπόρεσε να αποχωριστεί τη θάλασσα. Έτσι, ταξίδεψε για την Τήνο. Περνώντας μάλιστα, από την Άνδρο, ο ίδιος ανέβασε μια φωτογραφία και έκανε πλάκα στο twitter, λέγοντας πως προσπερνά τα Άχλα για να πάει στην Τήνο.

Ενώ, σήμερα το πρωί ανέβασε στο twitter του φωτογραφία με το όμορφο τοπίο της Τήνου…

Read More

And More