Γ. Λιάγκας – Φ. Σκορδά: Πώς τους προσέγγισε ο Γιάννης Λάτσιος για την τηλεοπτική μεταγραφή της χρονιάς;

Αναμφισβήτητα είναι μία από τις τηλεοπτικές ειδήσεις της χρονιάς που έσκασε σαν βόμβα και αναστάτωσε κανάλια, στελέχη και δημοσιογράφους. Το Πρωινό mou ανήκει για τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά οριστικά στο παρελθόν, με το Πρωινό ΑΝΤ1 να έρχεται από το φθινόπωρο. Η λιτή και σαφής ανακοίνωση του καναλιού του Αμαρουσίου έπιασε στον ύπνο τους πάντες το μεσημέρι της Πέμπτης και ανέτρεψε τα δεδομένα της πρωινής ζώνης.

Ο Γιάννης Λάτσιος, το τρίτο κανάλι και το διαζύγιο με το MEGA
Φαίνεται πως το κανάλι της Μεσογείων θεωρούσε δεδομένο το δίδυμο, ωστόσο, η Φαίη και ο Γιώργος από τις αρχές καλοκαιριού είχαν αρχίσει να δέχονται τόσο από τον ΑΝΤ1, όσο και από τον ALPHA. Κι ενώ η συνάντηση του ζεύγους με τον Πέτρο Μπούτο έγινε σε καλό κλίμα, καμία συγκεκριμένη πρόταση δεν έγινε από την πλευρά του MEGA.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ανθής Βούλγαρη για την Espresso, o Γιάννης Λάτσιος είχε ξεκαθαρίσει στο ζευγάρι πως επιθυμούσε τη μεταξύ τους συνεργασία, ενώ επέδειξε πολύ γρήγορα αντανακλαστικά, αφού μόλις το ζευγάρι είπε το Ναι, έβγαλε και τα συμβόλαια από το συρτάρι. Το πρώτο επίσημο ραντεβού των παρουσιαστών με τον γενικό διευθυντή Προγράμματος του ΑΝΤ1 έγινε σε εστιατόριο του Αστέρα πριν από 25 ημέρες.

Read More

And More