Γιώργος Λιάγκας: Συγκινημένος μίλησε στο Πρωινό για τον τοκετό της Φαίης Σκορδά!

Τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής τους περνούν ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά μετά τον ερχομό και του νέου μέλους της οικογένειάς τους.
Ο Γιώργος Λιάγκας επέστρεψε σήμερα στο Πρωινό και δήλωσε συγκινημένος: “Στο δεύτερο παιδί τα συναισθήματα είναι διαφορετικά γιατί έχεις το πρώτο παιδί στο σπίτι. Στην ερώτηση “τι αγαπάς περισσότερο”, το Γιάννη σαφώς, το καινούριο μέλος δεν το έχεις ακόμα συνηθίσει. Αφού η Φαίη κάποια στιγμή χθες μου στέλνει ένα μήνυμα -αποχαιρετιόμαστε για καληνύχτα… της στέλνω εγώ μια φωτογραφία του Γιάννη κι εκείνη μια φωτογραφία του Δημητράκη- ότι δεν μπορεί άλλο και θα έρθει για μια ώρα να αγκαλιάσει το Γιάννη γιατί δεν αντέχει άλλο”.
Μιλώντας για τον τοκετό είπε: “Κατά τη διάρκεια του τοκετού -μπήκα μέσα κι έκοψα τον ομφάλιο λώρο, όπως και στον Γιάννη- είναι ακριβώς ίδια τα συναισθήματα, η ίδια συγκίνηση, το ίδιο κλάμα. Όταν πηγαίναμε για να γεννήσει τη Δευτέρα ήταν πιο χαλαρά τα πράγματα. Είναι η σημαντικότερη στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας, είναι η στιγμή που ο άντρας υποκλίνεται στο μεγαλείο μιας γυναίκας. Αντιλαμβάνεσαι ότι τα πλούτη, η δόξα, η επιτυχία είναι τελείως μάταια. Όλη η ιστορία στον κόσμο είναι η οικογένειά σου και τα παιδιά σου. Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος”.

Read More

And More