Φαίη Σκορδά – Γιώργος Λιάγκας: Ξέγνοιαστες διακοπές στην Τήνο

Τις καλοκαιρινές της διακοπές ξεκίνησε η Φαίη Σκορδά, έχοντας φυσικά στο πλευρό της το Γιώργο Λιάγκα και τα δύο τους παιδιά. Το ζευγάρι που ολοκλήρωσε απολύτως επιτυχημένα την τηλεοπτική σεζόν, βρίσκεται ήδη στην Τήνο όπου και διατηρεί εξοχική κατοικία και απολαμβάνει τη θάλασσα και τον καλοκαιρινό ήλιο.

Η Φαίη μάλιστα ανέβασε χθες αυτή τη φωτογραφία με θέα το Αιγαίο πέλαγος από το μπαλκόνι του σπιτιού της, δείχνοντας τη χαλαρή και κεφάτη διάθεση στην οποία βρίσκεται. “Καλημέρα! Κερνάω καφέ!!!” είναι η λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία αποδεικνύοντας πως η Φαίη θέλει πάντα να μοιράζεται τα πρωινά της – τηλεοπτικά και μη – με όσο περισσότερους φίλους μπορεί.

/

Eνώ σήμερα μας κέρασε… παγωμένο καφέ!

Όπως διαβάζαμε και πριν μερικές ημέρες στο περιοδικό Hello! Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά έχουν αποφασίσει να περάσουν το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών τους στην Τήνο, αφού δεν επιθυμούν να ταλαιπωρήσουν το νέο μέλος της οικογένειας, τον μικρό Δημήτρη με πολλές μετακινήσεις.

/

Στα καλοκαιρινά του σχέδια και κάποιες σύντομες εξορμήσεις στο Αιγαίο με το φουσκωτό τους σκάφος, χωρίς όμως αυτές να διαρκούν πολύ, αφού οι οικογενειακές υποχρεώσεις προς τον Γιάννη και τον Δημήτρη Λιάγκα έχουν πια αυξηθεί.

/

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες η οικογένεια Λιάγκα έχει σκοπό να ταξιδέψει και προς Βορράν, αφού η Φαίη θέλει πολύ να επισκεπτεί τους γονείς της και την ιδιαίτερη πατρίδα της το Κιλκίς μέσα στο καλοκαίρι.

Read More

And More