Φαίη Σκορδά: Τα μυστικά της καλλίγραμμης σιλουέτας της, τρεις μήνες μετά τη δεύτερη γέννα!

Μπορεί η Φαίη Σκορδά να γέννησε πριν από τρεις περίπου μήνες το δεύτερο γιο της, ωστόσο φαίνεται πως επανήλθε πολύ γρήγορα στα κιλά της και είναι πιο ανανεωμένη και σέξι από πριν. Ο ρόλος της μανούλας (και το τρέξιμο που τον συνοδεύει) την έχουν αναζωογονήσει και σίγουρα η Φαίη δεν σταματά να λάμπει.
Πέρα από τη μητρότητα όμως που της πάει πολύ, η Φαίη οφείλει την καλλίγραμμη σιλουέτα της, στη σωστή διατροφή και την άθληση. Όπως διαβάζουμε και στο “ΕΓΩ!”, η γνωστή παρουσιάστρια κάνει συχνά μικρά γεύματα και πίνει πολύ νερό. Ενώ, τα καθημερινά θαλάσσια σπορ και τα παιχνίδια με τους γιους της και τον Γιώργο Λιάγκα στη θάλασσα, σίγουρα την βοηθούν να είναι σε άψογη φόρμα.

Οι πρόσφατες φωτογραφίες της, που κυκλοφόρησαν στα περιοδικά δείχνουν πως η σιλουέτα της έχει επανέλθει πλήρως, κάτι που της επιτρέπει να φορά και καθημερινά τα σορτσάκια που αγαπά πολύ το καλοκαίρι.
Τέλος, και η ίδια έχει μοιραστεί με φίλους της στο Instagram φωτογραφίες από τις φετινές διακοπές της στην Τήνο και τα σχόλια που δέχεται είναι πολύ ενθαρρυντικά.
Δες περισσότερες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: ΕΓΩ, ΟΚ!, Hello!, Instagram

Read More

And More