Φαίη Σκορδά: Το πρώτο καλοκαίρι με τους γιους της, που θα της μείνει αξέχαστο!

Το πρώτο καλοκαίρι με τους δυο γιους της πέρασε η Φαίη Σκορδά και ετοιμάζεται να επιστρέψει ανανεωμένη στο τηλεοπτικό της πόστο. Η γνωστή παρουσιάστρια απόλαυσε φέτος τις πιο όμορφες στιγμές με τα αγόρια της, τον 3 ετών Γιάννη και τον 3,5 μηνών Δημήτρη.
Το ζευγάρι ξεκίνησε τις διακοπές του στο εξοχικό του σπίτι στην Τήνο και λίγες μέρες αφότου εγκαταστάθηκαν στο νησί, η μαμά της Φαίης, Εύα, τους επισκέφθηκε για να τη βοηθήσει με τα παιδιά, προκειμένου η Φαίη να μπορέσει να μοιράσει όσο το δυνατόν καλύτερα το χρόνο της ανάμεσα στο μωράκι και τον Γιάννη, ώστε ο μεγαλύτερος γιος της να μη νιώσει πως αναστατώνεται το πρόγραμμα και οι συνήθειές του εξαιτίας του μικρού του αδελφού.

Σύμφωνα με το “People”, η Φαίη επιδίωκε σχεδόν καθημερινά να περνά μερικές ώρες με τον Γιάννη στην παραλία, παίζοντας με τα νεροπίστολα, τα βαρκάκια του, αλλά και τα αγαπημένα του αυτοκινητάκια: τον Κεραυνό McQueen και τους φίλους του, τους ήρωες των Cars, που δεν αποχωρίζεται ούτε στη θάλασσα. Το καλύτερό του είναι να κυνηγά τη μαμά του για να την καταβρέξει με το νεροπίστολό του. Oι δυο τους περιμένουν πώς και πώς την ώρα του βραδινού μπάνιου, που είναι ένα ακόμα ραντεβού για παιχνίδι στην μπανιέρα με σαπουνόφουσκες, αλλά και τραγούδια, τα οποία συνεχίζονταν στη βεράντα του σπιτιού στην Τήνο, καθώς ο μικρός πραγματικά λατρεύει τη μουσική. Φίλοι του ζευγαριού τον θυμούνται να τραγουδάει παιδικά τραγουδάκια, γνωρίζοντας απ’ έξω όλους τους στίχους από τότε που ήταν μόλις 1,5 χρόνων.
Ο Γιάννης είναι πολύ προστατευτικός με το μικρό του αδελφό. Μάλιστα, ενοχλείται όταν τον πιάνουν άλλοι, πέρα από τους γονείς και τους παππούδες του, λέγοντας χαρακτηριστικά στη μαμά του «μην τον πειράζουν, είναι δικός μας!». Αυτό συγκινεί τη Φαίη, που είχε την κλασική μαμαδίστικη αγωνία για το πώς θα δεχτεί το μεγαλύτερο παιδί το μωρό, ενώ ανυπομονεί για τη στιγμή που ο Δημητράκης θα ξεπεταχτεί και θα βλέπει τους δύο γιους της να παίζουν μαζί.
“Η δική μου αγάπη, τα δικά μου συναισθήματα για τα δυο παιδιά είναι δεδομένα, αλλά περιμένω πώς και πώς να τους δω να αρχίσουν να αναπτύσσουν τη δική τους σχέση. Νομίζω πως δεν θα υπάρχει τίποτα πιο συγκινητικό”, εκμυστηρεύεται στα αγαπημένα της πρόσωπα.

Κι ενώ προσπαθεί να κρατά τις ισορροπίες αφιερώνοντας χρόνο στον Γιάννη, η Φαίη λείπει όσο το δυνατόν λιγότερο από το πλευρό του μικρούλη της, τον οποίο οι φίλοι του ζευγαριού αποκαλούν χαριτολογώντας «ο Φαίος». Πριν από λίγες μέρες στο Κιλκίς, όπου βρέθηκε με τα παιδιά για να δει τους γονείς της, τον αδελφό της Νότη αλλά και τις αγαπημένες της γιαγιάδες, Αναστασία και Ελένη, βρήκε μια φωτογραφία από τη βάφτισή της και όλοι εντυπωσιάστηκαν από το πόσο πολύ τής μοιάζει ο δεύτερος γιος της.
Ωστόσο, σιγά σιγά οι διακοπές φθάνουν στο τέλος τους και η Φαίη δεν σταματά να απολαμβάνει τα χαλαρά και ρομαντικά ηλιοβασιλέματα, αλλά και τις νυχτερινές βόλτες και τα αγαπημένα της ιταλικά τραγούδια.

Η ίδια μάλιστα ανέβασε και στο Instagram, ένα video με το τραγούδι L’ Aurora του Eros Ramazzotti:

Read More

And More