Φ. Σκορδά – Γ. Λιάγκας: Οι αλλαγές μετά το μωρό!

Ο Γιώργος και η Φαίη, είναι έτοιμοι να διακοσμήσουν το παιδικό δωμάτιο. Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού ΟΚ! το ευτυχισμένο ζευγάρι ετοιμάζεται να μετακομίσει στο καινούριο τους σπίτι τα Χριστούγεννα. ”Ο Γιώργος πριν παντρευτεί τη Φαίη έμενε σε ένα κομψό διαμέρισμα στη Βουλιαγμένη και αμέσως μετά μετακόμισε μαζί της στο Παλαιό Φάληρο σε ένα μεγαλύτερο σπίτι”, αποκαλύπτει φίλος του ζευγαριού στο περιοδικό.

Και συνεχίζει: ”Η άνεση και η ευρυχωρία του καινούριου τους σπιτιού είναι ό,τι καλύτερο για το μωρό που περιμένουν. αμέσως μετά τη μετακόμιση τους εκεί, θα ασχοληθούν και με τη διακόσμηση και τον πλήρη εξοπλισμό του παιδικού δωματίου”.


φωτογραφία από το περιοδικό HELLO!

Η Φαίη απολαμβάνει την εγκυμοσύνη της και ζει την κάθε στιγμή. Σύμφωνα με το περιοδικό ΗΕLLO! η παρουσιάστρια μπήκε το περασμένο Σάββατο στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Ο γιατρός της, Θάνος Παράσχος, ενημέρωσε το ζευγάρι πως περιμένουν αγοράκι. Η παρουσιάστρια εκμυστηρεύτηκε στο στενό της περιβάλλον πως το παιδί θα το βαφτίσει με το όνομα του πεθερού της, Γιάννη. Άλλο που δεν ήθελε ο Γιώργος!

Η παρουσιάστρια απόλαυσε τα ψώνια της στη Σκουφά μαζί με τον καλό της φίλο, Δημήτρη Γιαννέτο, ο οποίος της έλεγε τη γνώμη του σχετικά με τις ενδυματολογικές της επιλογές.

Δες το βίντεο:

Read More

And More