Φ. Σκορδά- Γ. Λιάγκας: Βγήκαν… μαχαίρια στο νέο τρέιλερ! Βίντεο

Φόρεσαν το πιο αστραφτερό τους χαμόγελο, φόρεσαν και τα… επίσημά τους και έδωσαν ραντεβού στην… κουζίνα τους! Σε μία πραγματικά υπέροχη κουζίνα… Ο λόγος; Ο λόγος για τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά, για την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, οι οποίοι απ ΄ότι φαίνεται είναι πανέτοιμοι για να μας κεράσουν το νέο πρωινό τους.

Ναι, το ζευγάρι γύρισε πριν από λίγες ημέρες το τρέιλερ του fresh πρωινού του ΑΝΤ1, το οποίο και από σήμερα το πρωί παίζει στον αέρα του καναλιού. Πρόκειται για ένα τρέιλερ πραγματικά καλαίσθητο, για ένα τρέιλερ που συνδυάζει την φαντασία με το χιούμορ και το οποίο όντως μας προδιαθέτει θετικά γι ΄αυτό που έρχεται.

Το πιο εντυπωσιακό του σημείο είναι το σημείο, όπου ο Γιώργος και η Φαίη παίζουν με τα… μαχαίρια, θιυμίζοντας λιγάκι κάτι από Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ, στην ταινία “Miss και Mister Smith”.

“Το Πρωινό” θα είναι ο τίτλος της εκπομπής τελικά των παιδιών, η προετοιμασία της οποίας πια έχει μπει στην τελική της ευθεία. Την αρχισυνταξία την υπογράφουν – όπως άλλωστε ήδη σας έχουμε πει – η Ελεάννα Τριφύδου και η Ινα Ταράντου, ενώ δίπλα στους δύο παρουσιαστές θα δούμε τους : Σάσα Σταμάτη, Ελεάνα Τριφύδου, Γιώργος Λιανός, Λάουρα Νάργες

/

Δική τους στήλη στο ολοκαίνουργιο πρωινό του ΑΝΤ1 θα έχουν η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, η Λίτσα Πατέρα, αλλά και ο Σπύρος Σούλης, μιας και πρωινάδικο χωρίς μαγειρική, άστρα και συμβουλές διακόσμησης, δεν μπορεί να υπάρξει.

Οσο για το πότε υπολογίζεται η πρεμιέρα; Για την Δευτέρα 14 Οκτωβρίου!

Δες το καλογυρισμένο τρέιλερ της νέας εκπομπής!

Read More

And More